Mindenmás

Ünnep ide vagy oda, most is építik az 50 méter magas óriáskereket a Dóm téren, így állnak jelenleg (videóval)

Valami készül! Hamarosan a magasból csodálhatjuk meg a galaxis legszebb városát – írtuk meg hétfőn, amikor kiderült, hogy megérkeztek az óriáskerék első elemei a Dóm térre! A munka azóta sem állt meg, ünnep ide vagy oda, jelenleg is építik az 50 méter magas óriáskereket.

A szerdai állapotok szerint az óriáskerék tartószerkezete már a helyén van, és magát a kereket is elkezdték összeszerelni a szakemberek. Darus teherautó segítségével dolgoznak a helyszínen és jól látható, hogy a kerék felével már végeztek, így szépen lassan kezd kirajzolódni a Szegedi Karácsonyi Hetek egyik meghatározó látványossága a Dóm téren!

@szeged365

Ünnep ide vagy oda, most is építik az 50 méter magas óriáskereket a Dóm téren! Így állnak jelenleg!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

MÁS GONDOLÁKKAL LESZ FELSZERELVE

Mint megírtuk, az idén Szegedre érkező óriáskerék másfajta gondolákkal lesz felszerelve. Ennek az az oka, hogy ezek a gondolák meleg fehér fényt adnak, ami harmonizálni fog a Dóm tér karácsonyi díszkivilágításával, illeszkedni fog annak színárnyalataihoz, így még hangulatosabb környezetben ünnepelhetünk Szeged egyik legszebb terén. Paramétereiben azonban nem változott meg az óriáskerék!

Ha már óriáskerék és karácsony, mutatjuk azt is, hogy mikor indul az ünnepi kavalkád Szegeden:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb