Szegedi Arcok

Büszkeségeink: Príma Díjat kapott Orbán Hedvig, az Agóra igazgatója, Szabó András festőművész és a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány

Tizennyolcadik alkalommal hirdette meg a vármegyei Prima Díjat a VOSZ Csongrád-Csanád Vármegyei Szervezetének Elnöksége és a vármegyei Prima Díj Alapítvány Kuratóriuma. Az elismeréseket gálaesten adták át a Tisza Hotelben és számos kiváló vállalkozót, és szegedit tüntettek ki az eseményen.

Mint megtudtuk, Prima Díjas lett idén

  • Orbán Hedvig, a Szent-Györgyi Albert Agóra igazgatója a Magyar Oktatás és Köznevelés kategóriában,
  • Szabó András festőművész, pedagógus, a Magyar képzőművészet kategóriában,
  • valamint a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványa, akik a Magyar Tudomány kategóriában vívták ki az elismerést.

Utóbbi Szegeden már három évtizede működik, eddig 25 ezer koraszülött baba életét mentették meg. Az elismerést Pintér Gábor Sándor, az alapítvány elnöke vette át az eseményen.

AZ ÉV VÁLLALKOZÓI DÍJAT IS KIOSZTOTTÁK

A fentieken túl idén is elismerték azokat a vármegyei vállalkozókat, cégeket, akik a szakma iránt érzett szeretetükkel, elhivatottságukkal példát mutatnak a vármegyében. Az év egyik vállalkozója idén

  • Veres Orsolya lett Csongrád-Csanád vármegyében, akinek a családja 50 éve foglalkozik vendéglátással,
  • valamint szintén az Év Vállalkozó díjat kapta Balog Béla is, aki 2005-ben alapította a BB. MENTOR Építőipari Kft.-t,
  • de az Év Vállalkozója elismerésben részesült még Szöllősi István is, aki 47 éves vendéglátóipari tapasztalattal rendelkezik, 23 éve vállalkozó. Ügyvezetője a HATÁRBÁSTYA Kereskedelmi és Vendéglátóipari Kft.-nek.

Fotók: Szeberényi Klára

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb