Közélet

Friss infók: a rendőrség közölte, miért hallhattak lövéseket az ásotthalmiak

Lövések hangjára lettek figyelmesek csütörtökön délelőtt az ásotthalmiak, olvasónk beszámolója szerint “nagyon durván lövöldöztek”. Az események kapcsán az ásotthalmi polgármester azt nyilatkozta szerkesztőségünknek, hogy ő is kapott lakossági bejelentést arról, hogy sorozatlövéseket hallanak a lakosok, ám a lövések eredetét nem tudták beazonosítani. Most a rendőrség megnyugtatásul közölte, hogy egy lőtéren dörrentek lövések Szerbiában.

A sajtóban 2024. október 24-én délelőtt több híradás is megjelent, melyek szerint Ásotthalom külterületén, az államhatár közelében gépfegyverek hangját hallották. A lövések nem migránstevékenységgel összefüggésben, hanem egy lövészeten dördültek el Szerbiában. A lőtéren 24-én és 25-én is bejelentett lőgyakorlatot tartanak – emelték ki, tehát szerencsére nem történt semmi atrocitás a határon.

A HATÁRŐRIZET ZAVARTALAN

A rendőrség határőrizeti tevékenysége a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességébe tartozó, Szerbiával közös államhatár-szakaszon zavartalan, a migránsok nem tódulnak Magyarország területére – tették hozzá.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb