Mindenmás

Winter is coming: elkezdték téliesíteni a szökőkutakat Szegeden

Szépen lassan bekúszik a tél Szegedre, így ideje pihenőre mennie a szökőkutaknak. Mint megtudtuk, már meg is kezdték a szegedi szökőkutak és ivókutak téli felkészítését városszerte.

Makrai László, a szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója ezzel kapcsolatban a Rádió 88-nak azt mondta, hogy mintegy két hete kikapcsolták a vízkeringetést a szökőkutakban, azok kitisztítása, fedésre való előkészítése is folyamatban van. Az egyetlen, amiben még az első fagyokig gyönyörködhetünk, az a Móra Ferenc Múzeum előtti szökőkút.

LESZ SZEREPE TÉLEN IS A DUGONICS TÉRI SZÖKŐKÚTNAK!

A Dugonics téri szökőkút télen is kiemelkedő szerepet játszik városunk életében. A karácsonyi dekorációk részeként ugyanis várhatóan idén is visszatér hozzánk a “csodaszarvas”, avagy mindenki kedvenc hazai gímszarvasa, Rudi is, aki, ahogy mindig, igazi ünnepi hangulatot varázsol majd a Dugonics térre.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb