Mindenmás

Egy kissé megfogyatkozott városunk neve: már csupán az ED felirat látható a Móra Ferenc Múzeumnál

Egy kissé megfogyatkozott városunk neve: már csupán az ED felirat látható a Móra Ferenc Múzeum előtti hatalmas SZEGED feliratból, hívta fel rá pénteken a figyelmünket Olvasónk, Edina.

Szeged helyett, már csak az ED felirat található a Móra-parkban felállított közkedvelt szelfipontból. Természetesen nem arról van szó, hogy városunkat átkeresztelnék, sokkal inkább valószínű, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a sok, közös családi fotó kedvelt eleme átköltözik a Szegedi Karácsonyi Hetek színhelyére, a Dóm térre, hogy városunk egyik ékköveként emelje az ünnep fényét. Most viszont még csak az előkészületek látszódnak, pontosabban a megfogyatkozott felirat, melyről Olvasónktól fotókat is kaptunk:

NOVEMBER VÉGÉN GYÚLNAK KI A FÉNYEK SZEGED BELVÁROSÁBAN

Bár egy kicsit még odébb van és az időjárás is inkább kora őszies, mint télies Szegeden, de azért már egy biztos: megvan a Szegedi Karácsonyi Hetek indulásának dátuma! Mint Rácz Attilától, a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, idén, a hagyományokhoz hűen november 29-én, pénteken a karácsonyi fények felkapcsolásával veszi kezdetét az ünnepi kavalkád, majd a programok, látványosságok, a finom forralt borok és gasztronómia élmények egészen december 24-ig várják az érdeklődőket a Dóm téren.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb