Mindenmás

Napi pakk: kellemes, őszi napsütésre számíthatunk Szegeden, ma 80 éves Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész

Itt a péntek, közeleg a hétvége! Az időjárásra nem lesz ma panaszunk, a reggeli köd délelőttre feloszlik, s átveszi a helyét a napsütés Szegeden. Neves évfordulókban sem szűkölködik ez a nap: 80 éves Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, ma van az évfordulója az első magyar webcím bejegyzésének és az első mikrohullámú sütő bemutatásának is. Igyál egy jó kávét, közben pedig máris szállítjuk neked a legfrissebb napindító híreket, itt a Napi pakk!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Blanka, Bianka, János, Bonifác, Margit, Jusztin, Fodor és Mór nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 143 éve született Pablo Picasso spanyol (katalán) születésű festőművész (Guernica).
  • 34 éve volt a Taxis blokád. A benzináremelés ellen tiltakozva fuvarozók országszerte megbénították a közlekedést.
  • 80 éve született Kovács Kati, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas énekesnő, színésznő (Nem leszek a játékszered!).
  • 69 éve mutatták be az első mikrohullámú sütőt.
  • 33 éve jegyezték be az első magyar webcímet, a sztaki.hu-t.
  • 40 éve született Katy Perry amerikai énekesnő (I Kissed a Girl, Hot N Cold, Thinking of you, California Gurls).

NYUGODT, NAPOS IDŐNK LESZ MA SZEGEDEN

Pénteken párásan, ködösen indulhat a nap, mely délelőtt mindenhol feloszlik. Napközben már sok napsütésre számíthatunk Szegeden és esőtől, valamint széltől sem kell tartani. Hajnalban 6-7, délután 19-20 fokot mérhetünk majd a városunkban.

PULLED PORK TÁL – BBQ HANGULAT MINDEN FALATBAN

Nincs is jobb, mint egy ínycsiklandó BBQ-s pulled pork tál ezen a kellemes őszi napon! A fűszeres, tépett sertéshúst steak burgonyával és friss salátával tálalják, és az egészet fokhagymás ciabatta teszi teljessé a napfény Műteremben. Nézd meg a róla készült videót – garantáltan megjön az étvágyad!Ha elvinnéd az ebéded, hívd a 0630/952-6500-as számot 10:00-tól, vagy látogass el a Napfény Műterembe, ahol egy ajándék limonádéval várnak – merülj el a füstös, ínycsiklandó élményben! Jó étvágyat kíván a Szeged365 csapata!

FOLYTATÓDIK AZ ÉJSZAKAI FANYESÉS SZEGEDEN

Éjszakai fanyesési munkálatokat fog végezni október 24-én és 25-én éjjel a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. fanyeső csoportja. Mint megtudtuk, a munkálatokat este 20:00 és hajnali 4:00 óra között fogják végezni a szakemberek.

IGAZI BORZONGATÓ FILMMEL VÁR A KÁRPÁTIA FILMSZÍNHÁZ

Egy különleges horrorélményre vágysz? Pénteken a Kárpátia Filmszínházban bemutatják a Fehér éjszakák című horrorfilmet. A történet tele van sötét rituálékkal és rejtélyes fordulatokkal, miközben egy nyári fesztivál hátborzongató valósága tárul elénk. Ne feledd, 18:00-kor kezdődik, és ez az esemény igazi horrorrajongóknak szól!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb