Mindenmás

Szemtanúk szerint komoly mentőakció lehetett a Dandár utcában! (fotó) (frissítés)

Egy Szeged365 Family tag elmondása szerint ma este a Dandár utcában több sürgősségi jármű is megjelenhetett, mentők, tűzoltók és rendőrök is érkezhettek egy rosszul lett lakóhoz. Bár a részletek egyelőre nem ismertek, a szemtanú szerint komoly riadalmat keltett a helyszíni készültség.

Egy Szeged365 Family tag beszámolója szerint ma este sürgősségi járművek jelentek meg a Dandár utcában, ahol állítólag egy lakó rosszul lehetett a lakásában. A helyszínre szemtanúk szerint egyszerre érkezhettek mentők, rendőrök és tűzoltók, hogy segítséget nyújtsanak a bajba jutott személynek. Bár hivatalos információk egyelőre nem állnak rendelkezésre, az események komoly riadalmat kelthettek a környék lakói között.

A beszámolók szerint a hatóságok összehangoltan vonulhattak ki, hogy biztosítsák a gyors beavatkozást. A helyszínen tartózkodók aggodalommal figyelhették a sürgősségi járműveket, amelyek komolyabb incidensre utalhattak. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történhetett a lakásban, de a szemtanúk szerint a helyzet súlyosnak tűnhetett.

Tudomásunk szerint, amennyiben valóban komoly rosszullét történt, a sürgősségi szolgálatok gyors reagálása kulcsfontosságú lehetett. Az ilyen esetek emlékeztetnek minket arra, hogy mennyire fontos, hogy a hatóságok gyorsan és hatékonyan cselekedjenek, amikor valaki bajba kerül.

FRISSÍTÉS: információink szerint egy családi vita miatt riasztották a hatóságokat, mert életveszélyes fenyegetés történt. Reméljük nem történt személyi sérülés, vigyázzatok magatokra.

FRISSÍTÉS 2.0: ÉG EGY KUKA: A Szeged365 Family egy újabb vészhelyzetről is írt nekünk, miszerint egy kuka ég, illetve füstöl az Anna- kútnál. A helyszínen azt is látták, hogy vízzel elkezdték oltani, de ez nem járt sikerrel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb