Gasztro

Jó hír délutánra: csak úgy kapkodtátok a Déli Ajánlat finomságait, ezért jövő nyáron visszatér Szeged egyik kedvenc menüje!

Ti imádtátok, mi pedig boldogan figyeltük, ahogy a nyár legforróbb napjain is megtöltöttétek a Napfény Műterem mediterrán teraszát – így robbant be idén nyáron a Déli Ajánlat! A Napfény Műterem csak a meleg hónapokra vezette be ezt a különleges menüt, és látva, hogy mennyien választottátok, hatalmas sikerélmény lett számukra is. Köszönik, hogy ennyien kóstoltatok meg minden finomságot ebédidőben!

A fogások közül volt néhány abszolút kedvenc: a házi zöldséges brassói, a töltött husi vegyes körettel, és persze Bodrogi Gyula bácsi kedvenc csirkeszárnyai fűszeres steak burgonyával. Ezeket a Napfény Műterem szakácsai is nagyon szerették elkészíteni, és öröm volt számukra, hogy ilyen sokan választottátok őket – ezek lettek a szegediek igazi kedvencei ezen a nyáron! Az ősz hűvösebb napjai miatt most visszatérnek a megszokott étlapjukhoz, de jövő nyáron újra találkozhattok a Déli Ajánlattal, még több izgalmas fogással.

És hogy még jobban tiétek lehessen ez a különleges menü, a Napfény Műterem most egy kérdéssel fordul hozzátok: mit látnátok szívesen a menüben jövő nyáron? Ha van olyan ötlet vagy fogás, amit szívesen látnátok a Déli Ajánlatban, írjátok meg nekünk – hiszen ez a menüsor nektek szól.

Ősztől a megszokott nyitvatartással vár a Napfény Műterem: hétfőtől csütörtökig 16:00 – 23:00-ig, pénteken 14:00 – 00:00-ig, szombaton 12:00 – 00:00-ig és vasárnap 12:00 – 23:00-ig. És ha ez nem lenne elég, novemberben még egy izgalmas programmal készülnek! Exkluzív rendezvénytermükben hamarosan megrendezik a GasztroTalkShow 2.0-t, ahol Csuja Imre lesz a vendég. Ha szeretitek a színházat, a jó beszélgetéseket és a finom falatokat, ezt nem szabad kihagyni!

Ha addig is szeretnéd átélni a Napfény Műterem ízeit, nézd meg, hogyan készül a szegedi csülök, ami szerintünk mindent visz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb