Szegedi Arcok

Kitolta elé a kislányát, összezúzta magát a görkoris az újszegedi ligetben

Egy hajmeresztő sztori a Szegeden Láttam csoportból, ami sokkal csúnyábban is végződhetett volna: a történetet megosztó Petra görkorival érkezett a Belvárosi híd felől a ligetbe, egy anyuka biciklivel kitolta elé a kislányát, a koris pedig – elkerülve az ütközést – lement az útról, majd annak rendje és módja szerint összezúzta magát. Hab a tortán, hogy a másik fél segítségnyújtás nélkül ott hagyta a helyszínen.

Leírjuk, mi történt, a labda innentől nálad pattog: szerinted ki hibázott? Íme a történtek, a görkoris lány szemszögéből:

“A mai nap görkorival (térdvédőben) mentem az Obiba és ahogy jöttem haza a Belvárosi hídról, le a bicikli úton a ligetbe (kb. 25 km/h sebességgel) egy “kedves” anyuka úgy döntött, hogy a kislányát bicajjal kitolja elém az útra. Próbáltam megállni, de láttam, hogy nem fog menni ilyen hamar ekkora sebességről és tudatosan vagy nem már nem tudom, de lementem az útról, hogy majd a föld megállít. Hatalmasat estem, a vállamon nincs bőr, a jobb karom tiszta seb, a szám telement földdel és ami a legjobb, a fejemre is estem, amin egy kicsit sem olcsó (90 ezer Ft-os füles volt) jah és a telefonomon is összetört az üvegfólia (szerencsére csak az).

Egy nagyon kedves futó – akinek köszönöm még egyszer – odajött megkérdezni, hogy jól vagyok-e. Mondtam neki, hogy megvagyok, köszönöm, de mire felálltam (kb 30 sec) a nő a gyerekkel eltűnt mintha ott sem lett volna.

Köszönöm neki, hogy otthagyott minden kérdés és segítség nyújtás nélkül, mikor azért törtem össze magam, hogy a gyerekének ne legyen baja…”

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb