Szegedi Arcok

A szegedi fiatal letarolja Magyarországot: az X-Faktoros Balázs Alex legújabb klipjét már több mint 2,7 millióan nézték meg

Elképesztően sikeresek a szegediek az idei X-Faktorban és minden bizonnyal a verseny egyik legnagyobb esélyese Balázs Alex, vagyis az a 16 éves helyi srác, aki szinte letarolta a zsűrit az első színpadi szereplésével. Sokan nem tudják, de már lassan másfél hete annak, hogy megjelent Alle dala, a „Nincsen gond”, ami igen szép számokat ér el.

A „Nincsen gond” már több mint 2,7 millió megtekintést tudhat a neve mellett, ami szinte hihetetlen számnak tűnik ilyen rövid idő alatt. Kétségtelen, hogy nagyon tehetséges a szegedi srác, és X-Faktor ide vagy oda: komoly sikerek elé néz Alex a jövőben.

EYEY UTÁN NINCSEN GOND

Balázs Alex a tehetségkutató válogatóján EyEy című saját szerzeményével tűnt fel először. A versenyző azonnal lenyűgözte a mentorokat, így nem volt kérdés, hogy bekerül a Táborba. Balázs Alex – akit sokan csak “ALEE”-ként ismernek – a Tábor második napján a Lesz@rom című dalával állt színpadra, amihez Nincsen gond címmel klip is készült. Ez debütált most a napokban. A Táborban bemutatott produkciójával pedig bejutott a Mentorházba ByeAlex versenyzőjeként.

Forrás: nlc.hu, liner.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb