Mindenmás

Napi pakk: ma nem lesz kánikula, olcsóbb lett az üzemanyag, indul a permetezés, és már csak hármat kell aludni a brutális parkolás drágulásig

Ha este nyitva maradt az ablak, akkor lehet most kicsit megfáztál, sőt szólunk: egész nap ilyen idő lesz Szegeden. Ma elindul a permetezés városunkban, de ez most nem a szunyikra veszélyes, és ha már közeledik vészesen a parkolási zónák kiszélesítése és egyben drágítása, legyen jó hírünk is: olcsóbban tankolhatsz mától Szeged kútjain. Mutatjuk a részleteket: jön a napi pakk!

BOLDOG NÉVNAPOT A LEVENTÉKNEK ÉS AZ IRÉNEK

Ha van Levente nevű ismerősöd, vagy Irén: köszöntsd fel őket, biztosan jól fog esni nekik. Ezen kívül a mai nap fontos évfordulói:

  • A versailles-i kastély tükörtermében aláírták a szövetségesek és Németország közötti békeszerződést.
  • Meggyilkolták Ferenc Ferdinánd trónörököst, ami ürügyként szolgált az első világháború kirobbantásához.
  • Megszületett Olthy Magda, Kossuth-díjas színésznő.

ERŐSEBB A FORINT, CSÖKKENNEK AZ ÁRAK 

A  Brent típusú olaj ára 0,5 dollárt csökkent egy hét alatt, jelenleg körülbelül 74 dolláros szinten mozog. A forint minimálisan erősödni tudott a dollárral szemben, már 340 forint alá esett az árfolyam a hét eleji 342 forintos szintről. A változások mértéke minimális, viszont a forint erősödés és az olajár esése kisebb árcsökkenést okozhat a benzin és a gázolaj esetében. Erről itt írtunk Nektek elsőként:

Ma Szegeden a vadgesztenyefák favédelmi permetezése zajlik. Mint kiderült, a napokban többek között Újszegeden, Tarjánban, Rókuson és Alsóvároson is róják majd az utcákat éjszaka. Pontos hol és mikor indul a permetezés? Itt van minden részlet:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb