Mindenmás

Figyelem, útzár az M5-ösön: két baleset is történt ma este Budapest felé!

Szeged365 Family, sajnos nem csak jó hírekkel szolgálhatunk ma este. Két komoly baleset is történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán. Ha arra tartotok, készüljetek fel a torlódásra és a lassúbb haladásra!

Ócsa Térségében: Három Autó, Egy Baleset!

Az első baleset Ócsa térségében, az M5-ös 32-es kilométerénél történt. Három személygépkocsi érintett az esetben. A dabasi hivatásos tűzoltók már a helyszínen vannak, és megkezdték a járművek áramtalanítását. A forgalmat a szélső sávba terelik, szóval ha arra jártok, legyetek körültekintőek!

Újhartyán: Két Autó, Egy Karambol!

A második baleset az M5-ös 39-es kilométerénél, Újhartyán térségében történt. Két személygépkocsi karambolozott, és itt is utoléréses baleset történt. A dabasi tűzoltók itt is a helyszínen vannak, és áramtalanították az autókat. A forgalom egy sávon, csökkentett sebességgel halad.

Vigyázzatok, Szeged365 Family!

Szóval, ha Budapest felé tartotok az M5-ösön, legyetek különösen óvatosak és készüljetek fel a lassabb haladásra. A tűzoltók és a rendőrség dolgoznak a helyszínen, hogy minél előbb biztonságos legyen az út, de addig is, a legfontosabb a saját és mások biztonsága. Maradjatok velünk a legfrissebb hírekért, és vigyázzatok magatokra!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb