Mindenmás

Napi pakk: mától drágul az egyik ügyintézési forma, tovább dübörög az olimpia, hamarosan indul egy szuper program Szegeden

Készen állsz egy újabb dolgos napra? Július utolsó napjai következnek, hamarosan belépünk a nyár legutolsó havába. Marad a meleg, de úgy tűnik, hogy kicsit mérséklődik és nem fogunk felforrni. Ma is lesz olimpia, drágul a földhivatali ügyintézés, indul egy szuper programsorozat a városban. Főzd le a kávét, mi meghoztuk a legfontosabb történéseket mára!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MA IS VANNAK NÉVNAPOSAINK

Boldog névnapot kívánunk minden Flóra, Márta, Bea, Beatrix és Virág, Szeged365 olvasónknak! Ez a nap rólatok szól! Érdekességek:

  • 70 éve először jelent meg J. R. R. Tolkien műve, A Gyűrűk Ura.
  • 66 éve Dwight D. Eisenhower, az USA 34. elnöke aláírta a törvényt, mellyel megalapította a NASA-t.
  • 43 éve megszületett Fernando Alonso spanyol autóversenyző, 2-szeres Forma 1-es világbajnok.
  • 146 éve az Osztrák–Magyar Monarchia megkezdte Bosznia és Hercegovina megszállását.

MARAD A MELEG, DE TALÁN NEM FOGUNK FELFORRNI

Hétfőn napsütésből nem lesz hiány, ezt élénk szél fogja kísérni. Az élénk széllökések szinte az egész napra jellemzőek lesznek. Egy felhő sem lesz az égen, csapadék nem valószínű. Az UV sugárzás, mint mindig, hétfőn is erőteljesen odacsap, ezért csak óvatosan a napon való tartózkodással. Napközben 31 fok körül alakul a hőmérséklet.

GRILLKOLBÁSZ TÁL – A GRILL ÉTELEK SZERELMESEINEK

Hétfői ajánlatunk ebédre: Hétfőn egy kiadós grillkolbász tál vár rád, mely grillkolbászokból, fokhagymás ciabattából, mustárból és fűszeres steak burgonyából áll. Ha szereted a grillételeket, ne hagyd ki ezt az ajánlatot! A Napfény Műterem Szegeden a Széchenyi tér 2/a szám alatt van, Szeged gyönyörű belvárosában. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 Hétfői ajánlatunk ebédre: Hétfőn egy kiadós grillkolbász tál vár rád, mely grillkolbászokból, fokhagymás ciabattából, mustárból és fűszeres steak burgonyából áll. Ha szereted a grillételeket, ne hagyd ki ezt az ajánlatot! A Napfény Műterem Szegeden a Széchenyi tér 2/a szám alatt van, Szeged gyönyörű belvárosában. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500.

MÁTÓL DRÁGUL A FÖLDHIVATALI ÜGYINTÉZÉS

Egy miniszteri rendeletmódosítás miatt július 29-étől átlagosan hatvan százalékkal emelkednek a földhivatali ügyintézés díjai, amelyek a földhivatalokban és a kormányablakokban igényelhető szolgáltatásokat érintik az országban, így Szegeden is. Jó hír viszont, hogy a magánszemélyek továbbra is évente kétszer ingyenesen lekérhetik az elektronikus dokumentumként szolgáltatott hiteles tulajdoni lapot.

MÁTOL NEM IS OLYAN SOKÁRA, SZERDÁTÓL STARTOL A MUZSIKÁLÓ UDVAR PROGRAMSOROZAT

A Muzsikáló Udvart először 1970-ben a Szabadtéri Játékok kísérőrendezvényeként szervezték meg Vaszy Viktor kezdeményezésére azzal a céllal, hogy a kiváló akusztikájú, 250-300 főt befogadó helyszínen – a fesztivál Dóm téri és az újszegedi ligetben látható nagyszabású produkciói mellett – is igényes programokat kínáljanak a nézőknek.

TOVÁBB DÜBÖRÖGNEK AZ OLIMPIAI JÁTÉKOK, MA IS VERSENYEZNEK MAGYAROK PÁRIZSBAN

Rengeteg sportág közül választhatunk és jó hír az, hogy mindegyikben feltűnnek a magyar színek. A teljes hétfői program IDE kattintva érhető el.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb