Sport

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Vezetünk a félidőben Tatabányán! FRISSÍTVE: kikaptunk 3-2-re

Nagyszerűen kezdődődött a 2024/25-ös Merkantil Bank Liga szezon! A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-0-ra vezetett, majd 2-0-ra is az újonc Tatabánya ellen.

Az új szezon első mérkőzése izgalmasan alakul a Szeged-Csanád Grosics Akadémia számára, hiszen az újonc Tatabánya ellen félidőben 1-0-s előnnyel várják a folytatást. A csapat erős felkészülést követően lépett pályára, ahol az új igazolások is lehetőséget kaptak a bizonyításra.

A Grosics Akadémia az elmúlt időszakban több fiatal tehetséget is szerződtetett, hogy még ütőképesebb legyen a keret. Köztük van Pruska Dániel, egy 2005-ös születésű támadó, aki már most nagy reményeket fűz a klubhoz. Az eddigi erőfeszítések meghozták gyümölcsüket, hiszen a csapat jó formában vágott neki a szezonnak, amelynek első állomása a Tatabánya elleni mérkőzés. Varga György Balázs is újonc Szegeden, de már a szívünkbe zártuk: egy kisszöglet után elképesztő gólt szerzett, és ezzel vezetünk idegenben a Tatabánya ellen a félidőben!

FRISSÍTVE: KIKAPTUNK!

A szünet után is remekül kezdtünk, a korábban az MTK Budapesttel NB II-es bajnokságot nyerő német szakember Michael Boris vezető edzőnk ígéretéhez híven nem állt be a csapat védekezni: Megh is szereztük a második találatot is.

Ezután jött a feketeleves: elsőként 17 méterről egy szabadrúgásból találtak be a hazaiak, majd egy akció gólt szereztek. Sajnos a hajrában is jobban összpontosított a Tatabánya, így meg is szerezték a győzelmet. Lehet az elfogultság miatt írjuk, de a helyzetek alapján akár több góllal is nyerhettük volna a találkozót, helyette sajnos 0 ponttal kezdtük a bajnokságot. Jövő héten is idegenben játszunk, mivel még nem készült el a Szent Gellért Fórum gyepszőnyege. Tatabánya – Szeged: 3-2.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb