Szegedi Arcok

Cseuz László újra itthon! Hazaért a szentesi hősünk, aki 80 évesen tekert el Párizsig

Hazaért Párizsból Szentes bajnoka, Cseuz László, aki 80 évesen vágott neki a nyolcadik olimpiájának kerékpárral, ám az út kifelé eléggé viszontagságosra sikerült, így családja ráhatására úgy döntött, hogy repülővel utazik haza. Szabó Zoltán Ferenc polgármester ment érte a repülőtérre és hozta egyenesen a Panorámába, ahol már családja, barátai és ismerősei is várták.

Cseuz Laci bácsi még péntek este érkezett meg Párizsba, összesen 1993 kilométert tekert a testnevelőtanár az olimpiára.

MEGHATÓDOTT, AMIKOR HAZAÉRT

A Szentesi Mozaik kedden azt írta, hogy szerencsésen hazaérkezett a nagy útról Laci bácsi, aki így fogalmazott a lapnak: “meg vagyok hatódva! Nem is volt könnyű megérkezni! Eddigi legkeményebb utamon vagyok túl, de szerencsére túléltem. Sokkal nehezebb volt, mint amire számítottam. Nem tudtam azt, hogy az ember 80-an felett már nehezebben teljesíti a hegymászásokat, mint korábban. Jártam már ezen az úton vagy hasonlón, de úgy éreztem, hogy a hegyek nem voltak ilyen magasak, a dombok nem voltak ilyen kegyetlenek, mint most.” Kiderült az is, hogy Laci bácsi 243 km-rel többet tekert, mivel egy szakaszon eltévedt. Végül gyermekei voltak azok, akik meggyőzték, hogy repülővel jöjjön haza, bár nem adta magát könnyen a sportembert.

Az biztos, hogy számos szuper élménnyel gazdagodott a szentesi tanár, akivel a héten egy hosszabb interjúval is érkezünk!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb