Mindenmás

Nagy volt a baj az éjjel Domaszéknél, kigyulladt egy csarnoképület, a gázpalackok miatt mesterlövész is kellett

Szerdán éjjel fél 12 körül gyulladt ki egy csarnoképület Domaszék külterületén, ahol a tűzoltóknak hajnali fél 2-re sikerült megfékezni a lángokat. Mint megtudtuk, az épületben több mint húsz, különböző típusú gázpalackot is találtak, melyek közül több felhasadt. Ezek kilövéséhez mesterlövészre volt szükség.

A katasztrófavédelem azt írja, hogy egy kétszázötven négyzetméteres épület és a környezete égett az éjjel. Az épület előtt fél méter magasan hulladékokat halmoztak fel, míg az épületben több mint húsz, különböző típusú gázpalackot találtak, amik kilövéséhez mesterlövészre volt szükség.

EGY FELSŐVEZETÉK IS LESZAKADT

A szegedi és a hódmezővásárhelyi hivatásos, a mórahalmi önkéntes tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a társhatóságok is a helyszínre érkeztek, valamint egy leszakadt felsővezeték miatt az áramszolgáltató szakembereit is az esethez kérték.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb