Szegedi Arcok

Napi szívmelengető: a Rókusi körúton balesetet szenvedett motoros keresi azokat, akik segítettek rajta, szeretné meghálálni önzetlenségüket

Álló buszba hajtott egy motoros a Rókusi körúton – írtuk meg a hírt múlt hét csütörtökön. Most, a Facebook oldalunkon közzétett poszt alatt megszólalt a balesetet szenvedett motoros, aki, mint kommentjéből kiderült, keresi azokat a jószándékú szegedieket, akik segítettek rajta a mentők kiérkezéséig.

Mint megírtuk, álló buszba hajtott egy motoros a Rókusi körúton. Az Országos Mentőszolgálat akkor azt a tájékoztatást adta, hogy a baleset következtében a motorost, egy középkorú férfit szállítottak bajtársaik súlyos sérülésekkel kórházba. A buszon nem sérült meg senki.

Most a motoros jelentkezett a Szeged365 Facebook oldalán, mint írta, szeretné megköszönni azoknak, akik segítettek neki a balesetet követően. “Kiemelném azt a BMW-s srácot, és a buszról a hölgyet, akik segítettek leszállni a motorról, majd segédkeztek a mentők értesítésében. Amennyiben olvassák ezt a kommentet, örülnék, ha felvennék velem a kapcsolatot hogy meg tudjam hálálni segítségüket” – írta a motoros hozzászólásában.

Soraiban arra is kitért, hogy szeretné kiemelni, a szegedi klinika sürgősségi osztályán dolgozók áldozatos segítségét is. “Kiváló munkát végeztek, így a felépülésem szinte teljes lehet. Hálás köszönet nekik!” – zárta gondolatait.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb