Mindenmás

Lövedékálló mellényekkel és fegyverekkel felszerelt rendőrök razziáztak a Kolozsvári téren, egy idős nőt vettek őrizetbe Szegeden

Tegnap nem mindennapi látványban lehetett része a szegedi Kolozsvári tér lakóinak: egy mikrobuszból nagyjából hatszor száz kilogrammnyi rendőr szállt ki lövedékálló mellényekkel, fegyverekkel és kényszerítőeszközökkel felszerelve – kezdte a nem mindennapi történetet a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség. Mint kiderült, egy dílert kapcsoltak le a helyszínen.

A rendőrég kiemelte, hogy az esemény szemtanúi valószínűleg arra gondolhattak, hogy agresszív, akár fegyveres bűnöző, sőt, bűnözők lehetnek az akció célpontjai – a helyzet abszurditását az adta, hogy néhány pillanattal később egy törékeny, apró, idős asszonnyal jelentek meg az utcán.

NEM VOLT OLYAN ÁRTALMATLAN A HÖLGY

A hölgy azonban messze nem olyan ártalmatlan, amilyennek az egyszeri szemlélő gondolhatja: már tavaly is meggyűlt a baja a hatóságokkal, mikor új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt állt bíróság elé. A nőnek úgy tűnik, ez nem volt elég, ugyanis idén újra „kinyitott a bolt”, folytatta a bűnös kereskedelmet. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt, akinek ezúttal is új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt kell felelnie – tette hozzá a rendőrség.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb