kiemeltSzegedi Arcok

FullAnyuuuu a 60.000-es követőtáborral rendelkező, inspiráló motivációs előadó Budapesten is bemutatkozik! Most Te is segíthetsz, akár 500 Ft-tal is!

60.000 követővel a háta mögött, FullAnyuuuu most Budapestre viszi inspiráló előadásait! A Fehér Liliomok Éjszakáján nemcsak egy exkluzív bál részese lehetsz, de mindössze 500 Ft-tal te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy egy rászoruló család újrakezdhesse az életét. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget!

A Fehér Liliomok Éjszakája nemcsak a szegedi művészek és a 19. századi elegancia ünnepe lesz, hanem egy igazán nemes cél támogatásának színtere is. FullAnyuuuu, Szeged népszerű motivációs előadója, aki immár 60.000 követővel büszkélkedhet, Budapesten is bemutatkozik, és most arra buzdít mindenkit, hogy vegyen részt egy különleges jótékonysági akcióban.

A Fehér Liliomok Éjszakája alkalmával megvásárolható támogatói jegyekkel mindössze 500 Ft-ért segíthetsz rászoruló családoknak, akik számára ez az összeg is hatalmas segítség lehet. A támogatói jegyek nemcsak a jótékonysági tombola részvételére jogosítanak fel, hanem lehetőséget is adnak arra, hogy egy jó ügy mellé állj, miközben te is esélyt kapsz értékes nyeremények megszerzésére. ha nem tudsz ott lenni, akkor is részt veszel a sorsoláson, amit élőben közvetítenek, és még egy rászoruló családon is segítesz! 

FullAnyuuuu, aki Szegeden már elképesztően sok embert inspirált, most Budapesten is megmutatja, hogy a motiváció erejével milyen változást lehet elérni. A rendezvényen a támogatói jegyekből befolyt összeg teljes mértékben jótékony célokat szolgál, és a Fehér Liliomok Éjszakáján kerül sor a tombolahúzásra, ahol a nyertesek értékes nyereményeket vihetnek haza.

Ez az esemény különösen fontos Szeged számára, hiszen nemcsak a helyi művészek, hanem a közösség lelke is megjelenik Budapesten. A támogatói jegyek megvásárlásával mindannyian hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a jótékonysági célok megvalósuljanak. Ahogyan az előző cikkünkben is írtuk, a Fehér Liliomok Éjszakája nemcsak egy estély, hanem egy igazán különleges, szívből jövő esemény is, ahol minden vendég lehetőséget kap arra, hogy segítsen másokon. Az esemény szervezőivel készített interjúnkat itt tekintheted meg:

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Most Te is segíthetsz, akár 500 Ft-tal is, és része lehetsz egy olyan jótékony akciónak, amely valódi változást hozhat egy rászoruló család életébe. A támogatói jegyet ide kattintva tudod megvásárolni: TÁMOGATÓI JEGY

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb