Szegedi Arcok

Mégis mi ütött a fiatalokba? Fényes nappal rugdostak meg egy parkoló autót Szeged belvárosában, a Csongrádi sugárúti panelek között pedig minden éjjel megy a zajongás és a lárma

Fiatalok őrült versenyzése pusztítást okozott a Hosszú utcán, egy hajszálon múlt az életük – írtuk meg a múlt héten, amikor a Hosszú utcán történt egy balesetet, majd ezek után csütörtökön egy olyan poszt jelent meg az egyik helyi csoportban, mely szerint két fiatal jónak látta Szeged belvárosban az egyik autó lökhárítóját rugdosni. Itt a műanyag ködlámpa keret ki is esett. Ez még mind semmi, ugyanis péntek reggel az egyik olvasónk arra hívta fel a figyelmünket, hogy egész nyáron, minden éjszaka, legalább hajnalig megy a fiatalok zajongása a Csongrádi sugárúti panelek között. Jogosan vetődik tehát fel olvasóinkban a kérdés: mégis mi lelte őket?

Még két hét, és indul az iskola! Addig viszont nyári szünet van, és a fiatalok ezt nagyon úgy fest, ki is élvezik. Sokszor éjszakába nyúlóan szórakoznak, és ezzel addig nincs is baj, amíg nem keletkezik kár, vagy nem zavarják a pihenni vágyó szegedieket. Most olvasónk keresett fel bennünket, és mint kiderült, nem csak feléjük gyűlik meg a baj a fiatalokkal.

MINDEN ÁLDOTT ESTE LÁRMÁZNAK A FIATALOK

“Ez ma hajnalban történt. Felvettem, nem tökéletes, de szerintem érzékelhető a lárma. Ez megy minden áldott este, egész nyáron, a kis piacon” – írta pénteken reggel Ferenc olvasónk, aki egy videót is küldött szerkesztőségünknek. Olvasónk szerint egy fiatalokból álló társaság “szórakoztatja” minden éjjel a Csongrádi sugárúti kis piac környékén élőket. Olvasónk kiemelte, hogy egy óriási lakótelep közepén, a nyitott ablakoknál kénytelen tűrni mindenki, ahogy folyamatosan zajonganak, ezzel lehetetlenné téve a pihenést éjszaka.

@szeged365

Éjszaka pihenni Szegeden? Minek azt…

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

MEGRUGDOSTAK EGY KOCSIT SZEGED BELVÁROSÁBAN

Pont tegnap került fel egyébként egy másik érdekes poszt az egyik szegedi csoportba. Itt egy férfi arról írt, hogy csütörtökön délután “két sz@házi viccesnek gondolta az autó lökhárítóját rugdosni. A műanyag ködlámpa kerete ki is esett, de miután mondtam, hogy maradjanak, visszatámasztották és iszkiri” – vagyis, a két fiatal jól meglógott, amikor kérdőre vonták őket, hogy miért rugdossák egy Szeged belvárosában parkoló autó lökhárítóját.

Fotó: Gábor Loksai/SZEGEDEN láttam, találtam

FIATALOK VERSENYZÉSE OKOZOTT BALESETET

Mint a múlt héten megírtuk, súlyos baleset történt az egyik este a Hosszú utcán, az Auchan felőli részen. Fiatalok gyorsulási versenye kis híján tragédiába torkollott: az autó sofőrje kidöntött egy közlekedési táblát, egy beton alapú áramos dobozt, egy villanyoszlopot és még a sarkon lévő ház kerítését is megrongálta. Az anyósülésen ülő ember élete csak hajszálon múlt, a légzsákok nyíltak, az ajtó leszakadt. Elképesztő felelőtlenség!

Nem tudjuk, hogy mi ütött egyes szegedi fiatalokba, de szépen kérünk mindenkit: legyünk figyelemmel egymásra!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb