Sport

Szeged fordított Borvető fejesével: 2-1-re nyertünk a Soroksár ellen!

A labdarúgó NB II 4. fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia hazai pályán fogadta a Soroksár SC-t. Az első félidő nem alakult jól számunkra, de a második félidőben Novák Csanád és Borvető Áron góljaival megfordítottuk a mérkőzést, így megszereztük idénybeli első győzelmünket!

A mai este a Szeged-Csanád Grosics Akadémia szurkolóinak szíve egyszerre vert hevesen és megkönnyebbülten, hiszen a Soroksár elleni mérkőzés izgalmas fordulatokat hozott. Bár az első félidő végén még a vendégek vezettek, a második játékrészben a szegedi fiúk megmutatták, hogy miért érdemes bízni bennük: Novák Csanád és Borvető Áron góljai révén sikerült megfordítani a találkozót, így 2-1-re nyertünk. Ezzel a győzelemmel a Szeged megszerezte idénybeli első három pontját, amit méltán ünnepelhetett a szent gellérti lelátón helyet foglaló több mint ezer néző.

A szegedi csapat kezdetben nem találta a ritmust, a Soroksár pedig kihasználta az adódó lehetőségeit, így az első félidő végén 0-1-es hátrányban voltunk. A szünet után azonban Michael Boris vezetőedző frissítései és taktikai húzásai megtették a hatásukat.

Először Novák Csanád talált be, majd a 79. percben Borvető Áron egy mesteri fejesgóllal megszerezte a vezetést a hazaiaknak, amit már nem is engedtünk ki a kezünkből. A szurkolók szeme előtt a Szeged365 Family egysége is megmutatkozott, hiszen a csapat minden egyes mozdulatát hangos biztatással követték végig a drukkerek.

LABDARÚGÓ NB II
4. FORDULÓ
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–SOROKSÁR SC 2–1 (0–1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 1014 néző. Vezette: Farkas Tibor (Garai Péter, Toplánszki Szabin)
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Gera, Szilágyi, Pejovics (Kurdics, a szünetben), Tóth B. – Haris, Mákvárt – Papp Á. (L. Sarr, 70.), Varga Gy. B. (Palincsár, 84.), Takács-Földes (Mohos, 70.) – Novák Cs. (Borvető, 70.). Vezetőedző: Michael Boris
Soroksár: Holczer – Kaján, Króner, Kékesi, Dhonata – Vass Á. (Németh, 65.), Tóth A. – Szabó Sz. (Dobos Á., 65.), Manner (Korozmán, a szünetben), Halmai Á. (Somfalvi, 81.) – Dragóner (Lovrencsics B., 65.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerző: Novák Cs. (56.), Borvető (79.), ill. Szabó Sz. (40.)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb