Mindenmás

Szakembör rovatunk bemutatja: még alig kötött meg, de már hullámosodik a friss aszfalt a Mikszáth Kálmán utcánál

Nem jött össze az aszfaltozás a Mikszáth Kálmán utca és a Bartók tér sarkán, hívta fel a figyelmet az útjavítás hibájára az egyik felhasználó a SZEGEDEN láttam, találtam Facebook csoportban. Mint a poszthoz mellékelt képeken is jól látható, még alig kötött meg, de már hullámosodik a friss aszfalt.

“Csak be ne szakadjanak a buszosok” – írta posztjában az egyik felhasználó a SZEGEDEN láttam, találtam csoportban, aki a Mikszáth Kálmán utca és a Bartók tér sarkán lévő frissen aszfaltozott útszakaszról osztott meg képeket. Az alábbiakban jól látható, hogy az útjavítás újabb úthibát hozott magával, a friss aszfalt széle már fodrozódik.

KEDDEN MÁR JAVÍTJÁK IS A HIBÁT

Mint a kommentelők a poszt alatt megjegyezték, sajnos ez nem egyedüli jelenség Szegeden: az Etelka sor és a Felső Tisza-part újraaszfaltozását követően is hasonló problémát tapasztalnak az arra járók. A Mikszáth Kálmán utcai hibával kapcsolatban, mint az egyik felhasználó írta a csoportba, a Városüzemeltetési Iroda tud a hibáról, amit már jeleztek a kivitelező felé, így várhatóan kedden ki is javítják azt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb