Sport

Szegedi sportélet: ma este Csákvárral csap össze a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata

Ma is meccsnap lesz, vasárnap 19 órakor az Aqvital FC Csákvárt fogadja a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Merkantil Bank Liga 6. fordulójában. A csapatok a Szent Gellért Fórumban csapnak majd össze.

REMÉLJÜK, HOGY FOLYTATÓDIK A GYŐZELMI SZÉRIA

NB II-es csapatunk hétfőn hátrányból fordítva Borvető Áron és Novák Csanád góljaival 2-1-re diadalmaskodott Mezőkövesden. Michael Boris tanítványai négy mérkőzés óta veretlenek és zsinórban második győzelmüket aratták a bajnokságban, így 8 ponttal az ötödik helyről várhatják a vasárnapi összecsapást.  

AZ ELLENFÉL CSAPATÁBAN, KÉT KORÁBBI KÖZÉPPÁLYÁSUNK JÁTSZIK

A Csákvári Torna Klubot 1947-ben alapították. 1989-ben a Szabad Föld-kupa döntőjéig menetelt a csapat, ahol a Körmendi Dózsa MTE csak egy góllal tudta felülmúlni az akkor még ötödosztályú Csákvárt. A Fejér vármegyeiek 2014 óta megszakítás nélkül a másodosztályban szerepelnek. Tóth Balázs együttese az előző fordulóban 1-0-ra nyert hazai pályán az újonc Békéscsaba ellen, így jelenleg 7 ponttal a nyolcadik helyen áll a bajnokságban. Csákváron futballozik két korábbi középpályásunk, Farkas Aurél és Szakály Dénes.

“A Csákvár egy kimondottan agresszív csapat. Magasan próbálnak labdát szerezni, majd azt követően azonnal kapura törnek. Kérdés, hogy ugyanezt a játékot választják-e ellenünk is, vagy inkább visszaállnak. Mindkét lehetőségre fel kell készülnünk! Négy mérkőzés óta tart a veretlenségi szériánk, úgy szeretnénk folytatni ezt a sorozatot, hogy a második hazai meccsünket is megnyerjük. Tudom, ez az utolsó nap a vakációból, ezzel együtt remélem, sokan kijönnek a Szent Gellért Fórumba. Szeretnénk élvezetes mérkőzéssel és győzelemmel kiszolgálni a lelkes közönségünket! Ami a sérülteket illeti: Gajdos Zsolt teljes értékű munkát végez és a héten már Könczey Márk is a csapattal edzett. Horváth Milán még külön dolgozik, de már visszatért az öltözőbe. Óvári Zsolt és Pataki Zoltán továbbra sem bevethető.”- nyilatkozta Michael Boris a Szeged-Csanád GA vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb