Mindenmás

Villamos és rendőrautó ütközött a Tisza Lajos körúton, mindkét irányban leszállítják az utasokat a járművekről

Villamos és rendőrautó ütközött a Tisza Lajos körúton, a Centrum és az Anna kút között, kaptuk a hírt hétfő délután több Olvasónktól is.

A helyszíni beszámolók szerint a rendőrautó kikanyarodhatott a villamos elé. A baleset miatt mindkét irányban leszállítják az utasokat a villamosokról, a járművek nem is haladnak tovább, az Anna-kútnál megfordulnak a Tarján felől érkező villamosok.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy rendőrautó ütközött a villamossal. Mint elmondták, szerencsére személyi sérültje nincs a balesetnek.

NAGY MÁR A TÖMEG A MEGÁLLÓKBAN

Olvasóink arról is beszámoltak, hogy a Dugonics téri és az Anna kúti villamos megállóban már jó nagy tömeg gyűlt össze, sőt egy villamos is ott vesztegel a Dugonics téren, ami nem tud továbbhaladni. Helyszíni beszámolók szerint a pótlóbuszok már úton vannak.

PÓTLÓBUSZOK KÖZLEKEDNEK

A Szegedi Közlekedési Kft tájékoztatása szerint a baleset miatt Anna kút- Vadaspark vá./Kecskés vá./Klinikák vá. között pótlóbuszok közlekednek. Anna kútnál és Vidra utcában visszafordítják a forgalmat. Előreláthatólag 5-15 perces vonali késések várhatóak. Érintett járatok: 3-as, 3F-es, 4-es villamosvonal, valamint a 8-as, 10-es trolibuszvonal.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb