Mindenmás

Baleset: tűzoltók a helyszínen, forgalmi akadályra kell számítani

Három személyautó ütközött az 5-ös főúton Szatymaz közelében. A balesethez a szegedi tűzoltók vonultak ki, akik két járművet áramtalanítottak a helyszínen. Mentőt is hívtak, így várhatóan kisebb fennakadások lesznek a környéken. Figyelj az érintett útszakaszra, mert forgalmi akadályra lehet számítani!  

Az 5-ös főút 157-es kilométerszelvényénél történt súlyos közúti baleset, ahol három személyautó karambolozott. A helyszínre a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik gyorsan megkezdték a mentési munkálatokat: két járművet áramtalanítottak, hogy elkerüljék a további veszélyeket. A forgalom ezen a szakaszon nehezen halad, és a torlódások miatt jelentős akadályokra lehet számítani.

A balesethez mentők is érkeztek, hogy ellássák a sérülteket. Bár egyelőre pontos információk nincsenek a sérültek állapotáról, a helyszíni forgalomirányítás is lassítja a haladást. Érdemes kerülőutat választani, ha épp erre vezetne az utad.

Tudtad, hogy az 5-ös főút Magyarország egyik legforgalmasabb útvonala, amely Szegedet és Budapestet köti össze? Az út nemcsak a helyi forgalmat bonyolítja, hanem a nemzetközi tranzitforgalom egyik fontos szakasza is, így nem meglepő, hogy sajnos időnként balesetek helyszínévé válik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb