Mindenmás

Helló Kroko! Lencsevégre kapták a Tisza félelmetes “szörnyét” Szegednél

Loch Ness-i szörny, vagy krokodil? Félelmetes “szörny” bukkant elő a Tiszából Szegednél. Jó, valójában nem egy szörnyről van szó, hanem a határtalan természet varázsáról és az emberi kreativitás találékonyságáról. Igazán látványos fotót posztoltak ugyanis a Facebook A Tisza folyót kedvelők csoportjába: a képen egy méretes úszó fatörzset láthatunk, ami első szempillantásra a megszólalásig hasonlít a vizek félelmetes urára, egy termetes krokodilra.

Ha jobban megnézzük közelebbről a képet láthatjuk, egy kreatív természetszobrászt nagyon megihletett a Tiszán úszó méretes faág, melynek egy kis homokkal tapasztva arcot adott, a hátára pedig pikkelyeket ragasztott. Az így vízre bocsátott, lassan a Tisza áramlatán úszó állatra azért valljuk be, mi is felkapnánk a fejünket, hiszen a remekmű szinte a megszólalásig olyan, mint egy igazi krokodil. Vagy éppen a Loch Ness-i szörny? Ez már mindenkinek a fantáziájára van bízva, ami biztos, le a kalappal az alkotó előtt, újabb kincset teremtett szeretett Tisza folyónkon.

NEM Ő AZ ELSŐ KROKODIL, A SZEGEDI TISZA PARTON

Idén nyáron is, ahogy minden évben, visszatért a Laposra Szeged kedvenc óriás krokodilja, Szivos Sándor homokszobrász művész, valamint családjának és barátainak jóvoltából. Alábbi cikkünkben felidézheted, hogyan született meg az alkotás:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb