Szegedi ArcokVideo365

Hatalmas büszkeség: az év Vállalkozói díját és Deszk Községért díjat is bezsebelhette a Költözzma csapata

Óriási megtiszteltetés érte a Szeged melletti, deszki telephelyű KöltözzMa csapatát. Szeptember 6-án, pénteken, a Deszki Falunapok keretében a község képviselő-testülete jóvoltából két díjat is bezsebelhettek a település ünnepélyes díjátadóján. Ebben az évben a Vállalkozói Díjat a KöltözzMa Kft-nek adományozták. A kitüntetést Nádasdi-Sándor Szilvia, a vállalkozás ügyvezetője vette át. Nádasdi Csaba, a KöltözzMa Kft. társtulajdonosa pedig Deszk Községért díjban részesült. Az eseményen mi is ott jártunk kameránkkal, s az örömteli pillanatokban Nádasdi Csabával és Nádasdi-Sándor Szilviával beszélgettünk.

A KÖLTÖZZMA RÉSZESÜLHETETT IDÉN A VÁLLALKOZÓI DÍJBAN

Mint az ünnepségen Király László, Deszk polgármestere elmondta, a képviselő-testület 2011-ben Vállalkozói Díjat alapított, mely annak a deszki székhellyel vagy telephellyel rendelkező egyéni vállalkozónak adományozható, aki legalább 5 éve eredményesen működik a községben, a szakmában elismert személyiség, tevékenységével jelentős mértékben segíti az önkormányzat munkáját, előmozdította Deszk település fejlődését, amellyel példaként szolgál más vállalkozások számára.

Ebben az évben a Vállalkozói Díjat a KöltözzMa Kft-nek adományozták. A kitüntetést Nádasdi-Sándor Szilvia, a vállalkozás ügyvezetője vette át.

A TELEPÜLÉSÉRT VÉGZETT MUNKÁJUKÉRT DESZK KÖZSÉGÉRT DÍJAT ADOMÁNYOZTAK SZÁMUKRA

Ugyanakkor Deszk Községért díjat adományoztak azoknak a vállalkozóknak, akik hosszú évek óta segítik a település és a helyi civil szervezetek működését. “Azoknak a vállalkozóknak, akik az adófizetési kötelezettségeiken felül, kimagaslóan nagy összegekkel álltak a legnehezebb időkben is mellénk, közösségeink mellé és a művészeti csoportjaink mögé szponzorként, akik az ő nagylelkűségük által a több millió forinttal alapozhatták meg a működésüket. Több mint nagylelkű adományaik egyben elismerés is volt a csoportok felé, és megtisztelő visszaigazolás nekünk a településért végzett erőfeszítésért” – hangzott el a méltatásban.

A Deszk Községért díjat idén Nádasdi Csaba, a KöltözzMa Kft. társtulajdonosa vehette át.

Nézd meg videónkban a díjátadó ünnepélyes pillanatait, melyben a Költözzma alapítói, Nádasdi Csaba és Nádasdi-Sándor Szilvia mesélnek arról, hogyan érinti őket a település elismerése.

@szeged365

Hatalmas büszkeség: az év Vállalkozói díját és Deszk Községért díjat is bezsebelhette a Költözzma csapata!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Forrás és fotók: Király László FB

Operatőr: Rescsik Márk és Szabó Dániel

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb