Mindenmás

Beigazolódott a tragédia: több holttestet is találtak az egyik lakásban Szegeden

“Valami történt a Makkoserdő soron” – írtuk meg szerdán délelőtt, amikor olvasónk jelezte a szerkesztőségünknek, hogy tűzoltók és rendőrök jelentek meg az egyik épületnél. Információink szerint az ablakon keresztül jutottak be a tűzoltók az egyik második emeleti lakásba, majd beengedték a rendőröket a helyszínre. Érdeklődtünk a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál, akik csütörtökön reggel azt közölték, hogy sajnos három holttestet találtak a lakásban.

Úgy tudjuk, hogy azért hívták ki a rendőröket, mert napok óta nem tapasztaltak mozgást a lakásban, és ez gyanús lett. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt írta szerkesztőségünknek, hogy “2024. szeptember 18-án a járőrök lakossági bejelentésre jelentek meg a Makkoserdő soron, ahol egy lakásban három holttestet találtak. A Szegedi Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerinti eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja a halálesetek körülményeit.”

Információk szerint önkezükkel vethettek véget az életüknek. Amint bővebb információval rendelkezünk, frissítjük cikkünket!

Őszinte részvétünk a hozzátartozóknak!

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb