Mindenmás

Megrázó részletek derültek ki a szegedi tragédiáról: súlyos betegsége miatt halhatott meg a 40 év körüli nő, majd a szülei öngyilkosok lettek

Három holttestet találtak tűzoltók egy szegedi lakásban – írta meg portálunk először, amikor szerdán megtudtuk, hogy tragédia történt a Makkoserdő soron. Most újabb információk láttak napvilágot, mint kiderült, az ott élő 40 év körüli nő súlyos beteg lehetett, akit idős szülei ápoltak. A Tények információi szerint a nő elhunyt, ezt pedig nem tudta feldogozni az idős házaspár, így az öngyilkosság mellett döntöttek.

Szirénák hangjára riadtak a szegedi Makkoserdő soron élők szerdán. Tűzoltók mentők és rendőrök lepték el a környéket. Az egyik lakásból ugyanis kellemetlen szag áradt és az ott lakókat sem látták napok óta a szomszédok. Ők értesítették a hatóságokat. Mivel nem tudtak bejutni az ajtón a tűzoltók, ezért létra segítségével másztak be az ablakon, majd betörték az ablakot és úgy mentek be – írja a lap.

BETEGSÉGGEL KÜZDÖTTEK

Ahogy megírtuk mi is, három halottat találtak a lakásban. Egy negyven év körüli nő holttestére, és a nyolcvan év körüli szüleire bukkantak. A Tények szerint pillanatok alatt egy családi dráma bontakozott ki, kiderült ugyanis, hogy a középkorú nő súlyos beteg volt, idős, mozgáskorlátozott szülei ápolták. “Elvileg az anyukának is meg a lánynak is erős csontsorvadásuk volt” – mondta az egyik szomszéd. Évek óta nem látták őket az ott élők, valószínűleg nem tudták elhagyni a lakást. “A Covid óta nem jöttek ki, a bácsit láttam nagyon ritkán éjszaka, hogy rugdossa lefele a szemetet a lépcsőn, de nem tudott mozogni normálisan” – tette hozzá.

A BETEGSÉG MIATT ELŐSZÖR A 40 ÉV KÖRÜLI NŐ HALT MEG

Úgy tudják, a napokban a súlyos betegsége miatt meghalt a negyven év körüli nő. Szülei nem tudták feldolgozni a tragédiát és úgy döntöttek, gyerekük után mennek. A két idős lányuk halála után öngyilkosok lettek. Egy ott lakó szerint a bácsi az felakasztotta magát – írja a Tények. A rendőrség a tragédiát közigazgatási eljárás keretében vizsgálja, miután kizárták az idegenkezűséget.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb