Mindenmás

“Ne sírjál, mert széttöröm a babakocsid!” – riasztó alak zaklatott egy anyukát és kisbabáját egy szegedi játszótéren

Riasztó külsejű alak portyázik az egyik szegedi játszótérnél. Egy fiatal anyuka az interneten fújt riadót egy zaklató férfi miatt, miután az erőszakosan és riasztóan viselkedett, fogdosta a dolgaikat az egyik szegedi játszótéren. Csak az édesanya határozott kiállásán és a segítőjén múlt, hogy nem lett nagyobb baj, írta meg a Ripost.

Mint a lap beszámolt róla, az eset szeptember 17-én a Zöldfa utcai játszótérnél történt. Az édesanya négy és fél hónapos csecsemőjével érkezett a játszótérre, ahol az anyuka kondizott, miközben a pici a babakocsiban aludt. Az anyuka a hirtelen jött kora őszi hideg miatt beöltöztette gyermekét, ám a pici sírni kezdett, talán melege volt a kabátban, ezért betolta őt az árnyékba. A gyermek még mindig sírt, ekkor ment oda hozzájuk egy férfi.

“AZT MONDTA, Ő JÉZUS”

“Tőlem fél fejjel magasabb, kreolbőrű, középkorú férfi volt. Fekete-fehér sörös szatyor volt a kezében, azzal jött oda hozzánk. Mintha kiszemelte volna magának a gyermekem!” – idézte fel a lapnak a történteket az édesanya, aki szerint a szegedi zaklató nem zavartatta magát: szatyrát a család mellé helyezte a padra, majd a kisbaba felé fordult. “Álló helyében jobbra-balra dülöngélt, közben azt mondta, hogy a fiam sírását hallotta és azért jött oda, hogy megvigasztalja. Azt mondta, ő Jézus. Én mondtam neki: köszönöm szépen, majd megoldom! Felvettem a kicsimet, hogy büfiztessem. Ekkor a babakocsihoz nyúlt! Rászóltam: ne nyúlj a gyerekem dolgaihoz, mert vírushelyzet van, nem akarom, hogy beteg legyen” – idézte fel a történteket az édesanya.

“NE SÍRJÁL, MERT SZÉTTÖRÖM A BABAKOCSID”

Az édesanyában ekkor már megszólalt a vészcsengő, főleg, hogy a férfi egyre riasztóbban viselkedett. “Ne sírjál, mert mindjárt széttöröm a szép, új babakocsid!”- idézte fel a zaklató szavait az anyuka. “Megijesztett! A tettei és a szavai nem voltak szinkronban, fogdosta a dolgainkat. Veszélyben éreztem a gyerekem!” – folytatta az édesanya.

AZ ÉDESANYA SEGÍTSÉGÉRT KIÁLTOTT

Végül az édesanya kétségbeesve kiabálni kezdett a játszótéren, és ez volt a szerencséje: a távolból egy lépcsőházi takarító, egy kétgyermekes anyuka sietett a segítségére. „Torkom szakadtából kiáltottam, hogy segítség! Segítség! Zaklat!” – mondta el az anyuka. Ahogy a takarító közeledett az anyuka felé, a zaklató elszelelt. Az édesanyát sokként érték a történtek. 

NEM ÉRKEZETT A RENDŐRSÉGRE BEJELENTÉS

Mint a lap érdeklődésére a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság elmondta, az esettel kapcsolatban nem érkezett rendőrségi bejelentés. “Felhívjuk a figyelmet, hogy szabálysértés vagy bűncselekmény észlelése esetén bárki tehet bejelentést a 112-es központi segélyhívón” – hívták fel a figyelmet. 

Forrás: ripost.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb