Mindenmás

Begyógyszerezve vezetett egy férfi Csongrád-Csanádban: kidöntött egy kerékpárút-jelző táblát, majd a műútról letérve átugratott a síneken

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival, aki tavaly nyáron gyógyszerektől bebódult állapotban ült a volán mögé egy megyebeli kistelepülésen – közölte az ügyészség hétfőn.

Mint kiderült, a vádirat szerint a vádlott 2023. augusztus 22-én, a reggeli órákban nagy mennyiségben vett be olyan gyógyszert, amitől elkábult, majd a volán mögé ült. Útja során először egy kerékpárút-jelző táblát döntött ki, majd a vasúti átjáróban a jelzőkészülék mellett, a műútról letérve ugratott át a síneken, és leeresztett gumikkal állt meg.

PÉNZBÜNTETÉST KAPHAT

A vádlottat a járási ügyészség bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja, vele szemben pénzbüntetés valamint járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozza. A terhelt bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb