Mindenmás

Jó hír hétfőre: hazatérhetett a kórházból a Rókusi körúti tűzoltó baleset súlyos sérültje

A múlt hét folyamán hazatérhetett a kórházból a Rókusi körúti tűzoltó baleset súlyos sérültje. Információink szerint a fiatal tűzoltóra még hosszú, több hónapos rehabilitáció vár, de már otthonában lábadozhat.

Mielőbbi gyors felépülést és gyógyulást kívánunk!

AUGUSZTUS VÉGÉN BORULT FEL A TŰZOLTÓAUTÓ A RÓKUSI KÖRÚTON

Augusztus 25-én, vasárnap délután háromnegyed négy körül felborult egy tűzoltóautó a Rókusi körúton, a Szatymazi utcánál, miután egy autóval ütközött – írtuk meg elsőként a balesetet követő utáni pillanatokban. A helyszínre hat mentőegység érkezett. Egy tűzoltó súlyos, három tűzoltó és a személyautót vezető férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, helyszíni ellátás után mindannyiukat kórházba szállították.

OLVASÓNK A SZEMTANÚJA VOLT A BALESETNEK, AZ ELSŐK KÖZÖTT ROHANT SEGÍTENI

“Cirka ötven méterre tőlem fejreállt egy tűzoltóautó, elég kellemetlenül érintett. Nem volt idő gondolkodni, azonnal rohantam segíteni. Már, amikor a rendőrökkel beszéltem tudatosult bennem, hogy kezem-lábam remeg” – idézte fel a megrázó élményt Olvasónk, István, aki éppen a Rókusi körúton tartott haza kerékpárjával, amikor vasárnap délután felborult egy tűzoltóautó a Rókusi körúton, a Szatymazi utcánál, miután egy autóval ütközött. Olvasónk azok között volt, aki elsőként ért oda a sérültekhez, ő osztotta most meg velünk, mi történt pontosan a helyszínen.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb