Mindenmás

Csapatot bővít a Napfény Műterem! Legyél te a következő szakács vagy felszolgáló!

Ha egy igazán menő és fiatalos helyen szeretnél dolgozni Szegeden, akkor a Napfény Műterem csapatában a helyed! Most felszolgálót és szakácsot keresnek, ha tapasztalt vagy, vagy épp most fejezted be a sulit, itt a helyed! Ne habozz, csatlakozz még ma!

Szegeden is ragyog a Napfény: felszolgálót és szakácsot keres a Napfény Műterem!

Van egy hely, ahol a finom ételek és a barátságos mosoly kéz a kézben járnak. Ez a Napfény Műterem, Szeged egyik legkedveltebb gasztronómiai központja. Most viszont Te is csatlakozhatsz ehhez a csapathoz, hiszen felszolgálót és szakácsot keresnek. Ha szeretnél egy lendületes, fiatalos közösség része lenni, ne habozz, jelentkezz még ma!

Hogy miért érdemes a Napfény Műteremben dolgozni?

Mert nem csupán egy munkahely vár, hanem egy családias csapat, ahol mindig pörög az élet! Legyél te akár tapasztalt szakács vagy éppen most végeztél az iskolával, itt biztosan megtalálod a helyed. A Napfény Műterem hosszú távú munkalehetőséget kínál, ahol garantált a jó hangulat és a fejlődési lehetőség.

Ha felszolgálóként vagy szakácsként dolgoznál, itt a helyed! A tapasztalat természetesen előnyt jelent, de ha épp most váltanál, az sem baj. A legfontosabb, hogy elkötelezett és lelkes legyél – minden mást megtanítanak neked.

Így jelentkezhetsz!

Ne maradj le erről a szuper lehetőségről! Küldd el fényképes önéletrajzodat a [email protected] e-mail címre. A Napfény Műterem ajtaja nyitva áll előtted, csatlakozz hozzájuk, és legyél részese Szeged egyik legjobb helyének!

Tudtad? A vendéglátásban dolgozni nemcsak kihívásokkal teli, hanem rendkívül változatos is. Egy jó felszolgáló vagy szakács nem csupán a munkáját végzi el, hanem élményt ad a vendégeknek, és emlékeket alkot, amit azok sokáig őriznek majd magukban.

Mi kell ahhoz, hogy Te legyél a következő Napfény Műterem csapattag?

Nem más, mint lelkesedés, kreativitás és a vendégek iránti szenvedély. Ha szeretnéd magad kipróbálni egy igazán menő helyen, ne habozz, jelentkezz most, és építsd velük a közös jövőt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb