KözéletSmart Szeged

Még az idén Szegedre is jön egy a Continental csoporthoz tartozó nemzetközi gumiszerviz-hálózat, mutatjuk, melyik

A Continental csoporthoz tartozó BestDrive nemzetközi gumiszerviz-hálózat Magyarországon terjeszkedik, első franchise szervize szerdán nyílt meg Budapesten. A BestDrive az MTI-hez eljuttatott közleményben ismertette: öt fővárosi és három vidéki városban – Szegeden, Debrecenben és Székesfehérváron – franchise rendszerben működő márkaszervizzel és további 25 hálózati partnerrel kezdik meg a tevékenységet még az idén.

2025 VÉGÉIG TOVÁBBI 200 PARTNERREL BŐVÜLNEK

A Continental technológiai vállalat 2006-ban alapította a BestDrive globális gumiszerviz-hálózatot, amely jelenleg 5 kontinens 19 országában működik, és elsősorban személyautók, teherjárművek gumiabroncsainak értékesítésére, karbantartására összpontosít. A hálózatnak mintegy 2000 tagja van, a nemzetközi terjeszkedés mögött ambiciózus célok állnak, 2025 végéig további 200 partnerrel kívánják bővíteni jelenlétüket, és ebben Magyarországnak kiemelt szerepet szánnak – írták a közleményben.

A CONTINENTAL SZAKÉRTELME BIZTOSÍTJA A LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁKKAL VALÓ KISZOLGÁLÁST

Tokaji Vilmos, a Continental Tires délkelet-európai régió kereskedelmi igazgatója a közleményben hangsúlyozta, a BestDrive hálózatban a modern műhelyek, a legkorszerűbb berendezések garantálják, hogy az ügyfelek a legjobb minőségű gumiabroncsokat és gumiszerviz-szolgáltatásokat kapják. A közleményben kiemelték, a BestDrive nemzetközi háttere, a Continental szakértelme biztosítja, hogy a hálózat minden tagja a legújabb technológiák segítségével szolgálja ki ügyfeleit. Ugyanakkor a helyi partnerek nagy önállóságot élveznek a szolgáltatások körének kialakításában, így a hálózat képes a lokális igényekre szabott megoldásokat biztosítani.

A tájékoztatás szerint a csatlakozni kívánó partnerek számára két lehetőség adott: vagy franchise partnerként vagy hálózati partnerként lehetnek tagjai a hálózatnak.

ITT VANNAK JELEN EURÓPÁBAN

Európában a gumiabroncs-szervizhálózat jelen van Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Csehország, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Litvánia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Svédország piacán. BestDrive márkájú szervizközpontok találhatók Ausztráliában, Kínában, Dél-Afrikában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Arab Emírségekben is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb