Mindenmás

Eltűnt egy szegedi asszony, megtalálásához a rendőrség a segítségünket kéri

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 78 éves nő megtalálásában. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint az asszony 2024. szeptember 25-én, az esti órákban szegedi otthonából a Csillag térre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Mint a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, Bús Mihályné:

  • kb. 150 cm magas,
  • vékony testalkatú,
  • ősz haja középhosszú.
  • Szeme barna,
  • eltűnésekor sötét színű farmernadrágot, fehér-rózsaszín mintás sportcipőt és pulóvert viselt.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is.

SAJNOS EGY FÉRFI IS ELTŰNT SZEGEDRŐL, CSALÁDJA ÉS A RENDŐRSÉG IS KERESI

“A mai napon édesapám Szegedről indult Sopronba, hajnali 4-5 óra között, egy Fiat Ducatoval, ahova nem érkezett meg” – ezzel a szöveggel került fel a szegedi csoportokba egy poszt még csütörtökön a férfi aggódó lányától, aki az édesapját keresi nagy erőkkel. Információi szerint a férfi elvileg az autópályán haladt, azonban indulása óta semmit sem tudnak róla.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb