Közélet

Gondok voltak az egyik Szegeden is közismert csomagküldő cég rendszerével, mutatjuk, mi okozta a problémát

Elérhetetlenné vált a Packeta csomagküldő vállalat országszerte, amely már napok óta lassabban szállítja ki a csomagokat – írtuk meg a hétvégén. Mint kiderült, a Sprinter futárszolgálatnál is tapasztalhattak az ügyfelek fennakadásokat, ugyanis nagy változás lépett életbe a cégnél. Információink szerint bezárt a vállalat szegedi depója, és a kiszállítás is akadozott az elmúlt napokban. Hogy milyen okok állhatnak a háttérben, annak néztünk utána.

RENDSZERÁTÁLLÁS MIATT TAPASZTALHATTAK PROBLÉMÁT A SZOLGÁLTATÁSOKBAN AZ ÜGYFELEK

Bezárt a Sprinter szegedi depója és a kiszállítás sem elérhető, kaptuk a hírt. Mint kiderült, a háttérben két cég összeolvadása zajlik, a Sprintert ugyanis felvásárolta a Sameday romániai székhelyű futárszolgálat. Az elmúlt napokban, ahogy Olvasóink is érzékelték, emiatt egy rendszerátállás nehezítette a kiszállítások teljesítését. A két cég összeolvadása érinti a cég szegedi depóit is, melyek bezárásával másik szolgáltató lerakatát fogják használni, tehát az ügyfelek számára ez nem lesz érzékelhető változás.

ROMÁNIAI FUTÁRSZOLGÁLAT VÁSÁROLTA FEL A SPRINTERT

Mint már áprilisban tudni lehetett, a Sameday romániai székhelyű futárszolgálat felvásárolta a Sprintert, ezzel megszerezte a Pick Pack Pontokat. Mint a Világgazdaság akkor írta, az Easybox csomagautomatákat üzemeltető futárcég ezzel 60 százalékkal erősítette a magyarországi jelenlétét.

SZOLGÁLTATÁSAIK VÁLTOZATLANUL ELÉRHETŐEK LESZNEK

A több mint 25 éves piaci jelenléttel rendelkező Sprinter több mint 450 hazai átvételi pontja (Pick Pack Pont), valamint a futárcég házhoz szállítási kapacitásai is az új tulajdonos működését erősítik majd – közölték. A Sprinter alkalmazottai és az alvállalkozói folytathatják tevékenységüket a cégen belül, az ügyfelek továbbra is igénybe vehetik a korábban megszokott valamint az akvizíció utáni új szolgáltatásokat.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb