Gasztro

Az utolsó esély, hogy nyerj egy iPhone 16-ot! Rendelj a Trójából és holnap akár a Tiéd is lehet a szupertelefon

Hatalmasat ment a Trója Ételbár szeptemberi nyereményhónapja, de ma még van esélyed bekerülni azok közé, akik között egy vadonatúj iPhone 16-ot sorsol ki a közkedvelt mediterrán étterem csapata. Erre már nem kell sokat várni, ugyanis holnap már érkezik is a sorsolás, az iPhone 16-ot azok között sorsolják majd ki, akik a nyereményhónap ideje alatt telefonon, vagy a megújult Trója webshopon keresztül rendeltek tőlük.

Fergeteges nyereményhónap dübörgött a Kölcsey utcai gasztro-szentélyben, és bár közel a vége, ma még van esélyed bekerülni abba az illusztris társaságba, akik között kedden, azaz holnap kisorsolnak egy vadonatúj iPhone 16-ot. Ehhez csak egy, pofon egyszerű dolgod van: rendelj bármilyen ételt a Trójából, telefonon (+3630 627 9056) vagy a megújult Trója webshopon keresztül. Szerintünk ez már önmagában is egy ütős nyeremény, de a közismert mediterrán étterem legénysége mindezek mellett napi szinten is kisorsolt egy-egy 10.000 Ft-os utalványt a szeptemberben tőlük rendelők között, végül közel 20-an zsebelhették be az említett nyereményt.

A mai nap tehát az utolsó esély, hogy bekerülj azok közé, akik között holnap kisorsolják az említett okostelefont, amit ráadásul élőben is közvetítenek majd a Trója Ételbár Facebook-oldalán!

Nincs más hátra, mint felmenni a Trója Ételbár teljesen megújult webshopjára IDE KATTINTVA, körülnézni a finomságaik között, majd rendelni!

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056
  • Rendelés, online, ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb