Szegedi Arcok

Adjunk esélyt a 4 éves szegedi kisfiúnak! A Honeybeast is úgy döntött, hogy Geri mellé áll és támogatja a nehéz harcban, jótékonysági koncertet adnak Szegeden

“Nekünk van a legjobb közönségünk a világon, ezt már sokszor bizonyítottátok! Most arra kérünk Benneteket, hogy segítsünk együtt a szegedi kis DMD Harcosnak, a négy éves Kovács Gerinek” – tette közzé a felhívást a szegediek egyik kedvenc zenekara, a Honeybeast, akik teljes mellszélességgel a kis harcos mögé álltak, és támogatják a kisfiút a nehéz harcban. Jótékonysági koncertet szerveznek Gerinek, méghozzá Szegeden.

A Facebookon megjelent eseményben kiemelték, hogy a Duchenne-féle izomdystrophia (DMD), amiben a kis harcos szenved az izomsejtek fokozatos pusztulásával járó veleszületett, örökletes betegség, amivel Gerit négy hónaposan diagnosztizálták. A DMD eddig gyógyíthatatlannak bizonyult, azonban nemrég kiderült, van egy kezelés Amerikában, amely megállíthatná az izomsorvadás folyamatát a szegedi kisfiúnál. Ez azonban 1,3 milliárd forintba kerül. A koncert október 29-én lesz a szegedi IH-ban, ahol a jegybevétel 100%-a Geri gyógyulását segíti! Szeged365 Family, segítsünk mi is a kisfiúnak!

DOMASZÉKEN IS SEGÍTHETSZ GERINEK

Mint megírtuk, nem csak a Honeybeast próbál segítő kezet nyújtani a kisfiúnak, hanem számos esemény jött létre Geri gyógyulása érdekében:

  • október 5-én a domaszéki Szüreti napon egy adománygyűjtő doboz lesz kihelyezve neki,
  • november 23-án pedig szintén Domaszéken rendezik meg a Böllér napot és a Katalin bált. Ezen az eseményen is lesz adományozás.

Mindezek mellett Geri honlapja, ahol közvetlenül tudtok adományozni: www.kovacsgeri.com. Amennyiben külön is segítenél a kisfiúnak, a következő módon teheted meg:

Geri számlaszáma:
10918001-00000026-89160042

IBAN: HU84 1091 8001 0000 0026 8916 0042
SWIFT kód: BACXHUB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb