Szegedi ArcokVideo365

WC-papír zuhatag, Higiénia Trade módra: rendelj tőlük, ha tényleg nagy a baj, egy napon belül már nálad is lesz

Mindannyian tudjuk, hogy milyen kellemetlen érzés az, amikor a legfontosabb napi teendőnk következne, de… elfogyott a WC-papír. Bárhol is forduljon ez elő, minden szempontból kifejezetten, khm, rossz helyzetről beszélünk, de szerencsére van megoldás: a 100%-ban szegedi vállalkozásnál, a Higiénia Trade-nél pillanatok alatt feltankolhatsz, nem csak WC-papírból, hanem bármilyen tisztálkodási szerből.

Nem lövünk mellé egyáltalán, egy kicsit sem, amikor azt mondjuk, hogy a Higiénia Trade-nél tényleg végeláthatatlan a raktárkészlet, persze ez még nem elég ahhoz, hogy mindent időben, pontosan eljuttassanak a célba, vagyis a vállalkozásodhoz, vagy a cégedhez. A helyzet az, hogy az utóbbi sem lesz probléma, ugyanis a Higiénia Trade egy, azaz 1 munkanap elteltével már oda is varázsolja a rendelésed, ahova szeretnéd, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések. Ha nem nekünk hiszed el (bár miért ne tennéd), akkor lesd meg az videót és azt, hogy mit mond benne Dencs Péter, a Higiénia Trade ügyvezetője:

Ami pedig még ennél is jobb hír: a Higiénia Trade-nél minden, mindig raktáron van, ezért aztán várakoznod sem kell. A termékpalettájukat IDE kattintva találod, a videós ajánlójukat pedig a social media felületeinken tudod megtekinteni.

Higiénia Trade Hungary Kft.

Szeged, Kereskedő köz. 4.,

Telefonszám: 20/360-4007

Email cím: [email protected]

Weboldal: higieniatrade.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb