Sport

Cukiság, level 500: már a legkisebb hercegek és hercegnők is jógázhatnak a Global Fitnessben!

Nemrég újabb, immáron negyedik teremmel bővült Szeged legnagyobb edzőterem komplexuma, a Global Fitnessben idestova már egy hónapja lehet jógázni, de nem csak a felnőtteknek. A kereken tíz féle jógatípus közül ugyanis ez egyik pont a gyerekjóga, ahol a legkisebbek is ellazulhatnak és átszellemülhetnek, akár játékos feladatokon keresztül is, ami azért is különösen fontos, mert a szóban forgó mozgásforma bizony rengeteg pozitív hatással van a gyerkőcökre, legfőképpen a személyiségfejlődésük szempontjából.

A Global Fitness gyerekjóga óráján a szakképzett jóga instruktorok elsőként történeteken, meséken és izgalmas feladatokon keresztül vezetik be a gyerekeket az egyes ászanák világába. A foglalkozásokon nem csak jógázni tanulnak meg a gyerkőcök, a folyamatos gyakorlásnak köszönhetően ugyanis fokozatosan ismerhetik meg saját képességük és teljesítményük határait, a mozgásos feladatok elvégzése pedig jelentősen növeli az érzelmi intelligenciájuk szintjét, ami döntően befolyásolja a legkisebbek személyiségének fejlődését. A pozitív hatások mellett, mint például a mozgáskoordináció és egyensúlyérzék javítása, az óra célja az, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, miközben maga a jóga észrevétlenül segíti őket

  • a szorongás oldásában,
  • az érzelmek megélésében,
  • és az új tudás befogadásában

Minden további információt a Global Fitness gyerekjóga órájáról IDE és IDE KATTINTVA találsz, ha pedig kíváncsi lennél, hogyan zajlik egy szuper cuki óra a legkisebbekkel, tekintsd meg az alábbi videót:

Az edzőtermet itt találod:

Global Fitness

Szeged, Makkosházi krt. 1

+36 20 262 8141

[email protected]

Nyitvatartás H-V 5:30-23:00

szegedfitness.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb