Mindenmás

Láncra verve, élelem és folyadék nélkül találtak rá a rendőrök egy kutyára Domaszéken, minél előbb gazdára van szüksége a kutyusnak (fotók)

“Már minden napra jut egy borzalom” – kezdi bejegyzését a szegedi Tappancs Állatvédő Egyesület. Egy rossz körülmények között élő kutyát mentettek ki nemrég. Láncra verve, étlen-szomjan találtak rá a rendőrök Domaszéken.

Facebook-bejegyzésükben azt írják, hogy sajnos mostanában egyre gyakoribbá válnak az állatkínzások, vagy a házi kedvencek nem megfelelő tartása. A legutóbbi eset is mélyen megrázta az állatvédőket: a rendőrséget egy domaszéki házhoz riasztották, ahol a ház udvarában egy kutyát találtak borzalmas körülmények között.

LÁNCRA VERVE, ÉLELEM ÉS FOLYADÉK NÉLKÜL TALÁLTAK RÁ

A szinte még kölyökkutya rövid láncra verve, fedél nélkül, a tűző napon próbált túlélni. A bejegyzésből még az is kiderül, hogy nem lehet tudni, mikor kapott utoljára élelmet és folyadékot az állat. Szerencsére az egyik gondozó befogadta a kutyát, de csak ideiglenesen maradhat nála. Az alapítvány reméli, hogy hamarosan szerető gazdira találnak.

Az alapítvány hálás minden támogatásért, amivel segíthetnek a hozzájuk kerülő állatokon. Ha szeretnél hozzájárulni a kutyusok ellátásához és gondozásához, az alábbi módokon támogathatod őket:

  • Számlaszámuk: UniCredit Bank 10918001-00000019-48600008,
  • Adhatvonal (500 Ft/hívás vagy SMS),
  • 13600 hívása és a kód: 38, vagy SMS a 13600 számra, SMS szövege: 38,
  • Paypal: [email protected].

Fotók: FB/Tappancs Állatvédő Alapítvány.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb