Szegedi Arcok

A Kabát FC edzői csapatát és az elnökét, Kabát Pétert is meghatotta a szegedi kis Harcos, Geri története: két mezt bocsátottak licitre

A Kabát FC edzői stábja egy jótékonysági licit keretein belül fogott össze a szegedi kis DMD Harcos, Kovács Geri gyógyulásáért. Két mezt ajánlottak, és tettek fel licitre. Mint megtudtuk, az egyik 50 ezer, míg a másik 200 ezer forintért kelt el.

Szeptember legelején indította el az RTL a legújabb futballrealityt, a Kabát FC-t. Ebben Urbán Flóriánnak és Kabát Péternek, a két egykori válogatott labdarúgónak feszes határidő mellett kétballábas amatőrökből működő focicsapatot varázsolnia, hogy aztán egyetlen, nagy meccsen bizonyítsák, utolsókból lesznek az elsők. Az volt a cél, hogy legyőzzenek egy albán amatőr csapatot.

A MEZT A TELJES EDZŐI STÁB ALÁÍRTA

Nos, a Kabát FC edzői csapatát és az elnökét, Kabát Pétert is meghatotta a szegedi kisfiú szomorú története, ezért összefogtak, és két mezt ajánlottak, és tettek fel licitre, hogy az így befolyt összeggel segítsék Gerit a gyógyulás útján. A mezt a Kabát FC teljes edzői stábja aláírta:

  • Kabát Péter,
  • Lencse László,
  • Völgyi Dániel,
  • Dusan Vasiljevic,
  • Simon Attila,
  • Remili Mohamed,
  • Kondás Elemér,
  • Sebők Vilmos,
  • illetve Torghelle Sándor is.

Geriékkel egyébként a napokban a Tények csapata is forgatott, így már az egész ország megismerhette a mosolygós szegedi kisfiút.

1,3 MILLIÁRD FORINTBA KERÜL A GYÓGYSZER

Mint megírtuk, a Duchenne-féle izomdystrophia (DMD), amiben a kis harcos szenved az izomsejtek fokozatos pusztulásával járó veleszületett, örökletes betegség, amivel Gerit négy hónaposan diagnosztizálták. A DMD eddig gyógyíthatatlannak bizonyult, azonban nemrég kiderült, van egy kezelés Amerikában és Dubajban, amely megállíthatná az izomsorvadás folyamatát a szegedi kisfiúnál. Ez azonban 1,3 milliárd forintba kerül.

JÓTÉKONYSÁGI KONCERT LESZ A KIS GERINEK SZEGEDEN

A Honeybeast is úgy döntött, hogy Geri mellé áll és támogatja a nehéz harcban, jótékonysági koncertet adnak Szegeden! A koncert október 29-én lesz a szegedi IH-ban, ahol a jegybevétel 100%-a Geri gyógyulását segíti! Szeged365 Family, segítsünk mi is a kisfiúnak!

Geri honlapja, ahol közvetlenül tudtok adományozni: www.kovacsgeri.com. Amennyiben külön is segítenél a kisfiúnak, a következő módon teheted meg:

Geri számlaszáma:
10918001-00000026-89160042

IBAN: HU84 1091 8001 0000 0026 8916 0042
SWIFT kód: BACXHUB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb