Szegedi Arcok

Hatalmas büszkeség: életműdíjat kapott Kecse-Nagyné Bánszki Zsuzsanna szegedi testnevelő tanár, a szőregi Kossuth Lajos Általános Iskola volt igazgatója

Október elején a Magyar Testnevelőtanárok Országos Egyesülete (MTTOE) és a Gyulasport Nonprofit Kft. a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Szakállamtitkárság támogatásával Gyulán Országos Testnevelésügyi Konferenciát szervezett. Mint megtudtuk a konferencián díjakat is adtak át, és szegedi elismerés is született.

A rendezvényen a Prof. Dr. Istvánfi Csaba Életműdíjat vehette át Kecse-Nagyné Bánszki Zsuzsanna szegedi testnevelő tanár, gyógytestnevelő, a szőregi Kossuth Lajos Általános Iskola volt igazgatója, az MTTOE Szegedi Szervezetének vezetője, aki az iskolai testnevelés és a diáksport fejlesztése érdekében kifejtett kimagasló tevékenységéért, valamint több évtizedes kiváló nevelő-oktató és vezetői munkájának elismeréséül kapta meg a díjat.

A VÁRMEGYÉNKBŐL KOTORMÁN ZSUZSANNA IS ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLT

Az életmű díjat egyébként a Magyar Testnevelőtanárok Országos Egyesülete alapította Dr. Istvánfi Csaba professzor, a Testnevelési Főiskola néhai rektora, az MTTOE egykori elnökének, a MOB Olimpikon Életút program alapítója és igazgatója tiszteletére. Csongrád –Csanád Vármegyéből Matolay Elek Díjban részesült még Kotormán Zsuzsanna hódmezővásárhelyi testnevelő tanárnő is.

Szívből gratulálunk a díjazottaknak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb