MindenmásSzegedi Arcok

Több, mint 700.000-en! Rekordot döntött a Szeged365 Family!

A Szeged365 Family soha nem látott népszerűségnek örvend: több mint 700.000 egyedi felhasználó csatlakozott hozzánk augusztus 20. és szeptember 20. között, ezzel megdöntve minden eddigi látogatottsági rekordot! Köszönjük nektek, hogy nap mint nap velünk vagytok, olvastok minket és formáljátok a közösségünk! Ráadásul egy hatalmas meglepetés vár rátok: minden „Legszegedibb Szegedi” beszavazó show résztvevője esélyt kap, hogy Szeged365 PAKK-ok egyikét nyerje meg! Tartsatok velünk, a legszegedibb hírekkel mindig itt leszünk!

A Szeged365 soha nem látott magasságba emelkedett: augusztus 20. és szeptember 20. között több mint 700.000 egyedi felhasználó csatlakozott a Szeged365 Familyhez, ezzel megdöntve minden korábbi látogatottsági rekordot. Ezzel az eredménnyel bebizonyosodott, hogy Szeged és környéke közössége igényli a helyi híreket, és egyre többen tartoznak ehhez a fantasztikus közösséghez. Nagyon köszönjük Nektek, mert nélkületek nem tudnánk ennyire gyorsak és hatékonyak lenni!

A galaxis legszebb Tisza-partján Kiss Balázs Imre, a Szeged365 tulajdonosa, értékesítési és promóciós vezetője, valamint Kisházi Sándor, a portál másik tulajdonosa és főszerkesztője köszönték meg a hűséges olvasóknak, hogy részesei lettek ennek az elképesztő utazásnak. Sőt el is magyarázzák mit jelent az, hogy ilyen sokan olvasnak Szegedről nap, mint nap. Kiss Balázs Imre érzelmesen fogalmazott: “Ez a rekord nem csak a mi sikerünk, hanem minden egyes Szeged365 Family tagé, aki hűségesen követi híreinket. Szeged és a környék lakói mindig is a szívünkben voltak, és öröm látni, hogy ennyi ember érdeklődik és bízik bennünk!”

Kisházi Sándor is osztotta örömét, kiemelve, hogy a Szeged szellemiségét visszatükrözni és a közösséget kiszolgálni mindig is a legnagyobb céljuk volt. „Ez a rekord számú olvasó azt mutatja, hogy jó úton járunk, és bízunk benne, hogy még tudjuk növelni ezt a számot!”

A Szeged365 Family tagjainak közössége ma már nem csak olvasók, hanem egy összetartó család, akik aktívan részt vesznek a hírek formálásában, visszajelzéseikkel segítik a portál fejlődését. Ez az elképesztő eredmény nem valósulhatott volna meg a közösség nélkül, és éppen ezért a szerkesztőség folyamatosan keresi az új módokat, hogy még inkább bevonja az olvasókat a közös kalandba.

És itt jön a következő nagy hír! Mostantól minden „Legszegedibb Szegedi” beszavazó show nevezője részt vesz egy sorsoláson, ahol értékes Szeged365 PAKK-ok találnak gazdára! Nemcsak a hírekért, hanem a fantasztikus nyereményekért is megéri velünk tartani. Továbbra is számítunk rátok, hiszen rengeteg új, izgalmas tartalommal készülünk a következő hónapokra!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb