Sport

Túlsúllyal, vagy mozgásszervi panaszokkal küzdesz? Akkor a Global Fitness legújabb óratípusát Neked találták ki, amit szakképzett gyógytornász felügyel

Az egészséges életmód rendszeres sportolással jár, ami persze – akár akaratunkon kívül is – sérüléssel járhat, szerencsére a Global Fitness-ben már egy, a javarészt érettebb korosztályt célzó csoportos óra is fut Senior tréning néven, legfőképpen rehabilitációs és prevenciós céllal. Amennyiben sérüléssel, egészségügyi problémákkal, vagy mozgásszervi panaszokkal küzd az ember, akkor kiemelten érdemes látogatni a legújabb csoportos órájukat, ahol végig szakképzett gyógytornász felügyeli a gyakorlatok helyes elvégzését.

A prevenció, a rehabilitáció és az önfeledt mozgás élményének visszanyerése céljából indított vadonatúj csoportos óratípust Szeged legnagyobb edzőterem komplexuma, a Global Fitness. A Senior tréningre legfőképpen az érettebb korosztályt célozza meg, természetesen nemtől függetlenül. Leginkább azon vendégek figyelmébe ajánlják, akik

  • mozgásszervi problémákkal
  • magas vérnyomással
  • vagy éppen túlsúllyal

küzdenek, de úgy általában mindenkinek, aki szeretné megőrizni, vagy rosszabb esetben visszanyerni a mozgékonyságát. Az órát az elejétől a végéig szakképzett gyógytornász instruálja, aki végig figyel a gyakorlatok helyes elvégzésére. A hatékonyság növelése érdekében segédeszközöket is használnak (gumiszalag, kézi súlyzó, softball). Az óra legfőbb részét egy erősítés adja, mely többek között a mobilitást, az általános edzettségi szintet, a gerincstabilizáló izmok erősítését szolgálja. Ezt megelőzően van egy bevezető rész, mely során az izmok ellazítása van a középpontban, végül pedig egy nyújtással zárul a Senior tréning névre keresztelt csoportos óra. Mutatunk egy kis ízelítőt is az említett óratípusból, egy short videóban, amelyet IDE KATTINTVA tudsz megtekinteni.

Ha pedig úgy érzed, hogy kipróbálnád a Senior tréninget a Global Fitness-ben, nézz körül a csoportos óra menetrendjükben IDE KATTINTVA, ha pedig még több információt szeretnél tudni az óratípusról, KATTINTS IDE.

Global Fitness

Szeged, Makkosházi krt. 1

+36 20 262 8141

[email protected]

Nyitvatartás H-V 5:30-23:00

szegedfitness.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb