Mindenmás

Czutor Zoli vs. Németh Kristóf: újra bizonyíthat a szegedei zenész, gigászi meccsre számíthatunk a vasárnap esti Sztárboxban

Mint megírtuk, Czutor Zoltán, a Belmondo és a Nyers zenekar frontembere még szeptember 22-én este A Gólkirályság és a Drága örökösök színészével, Mészáros Andrással csapott össze az RTL Sztárbox című műsorában. A küzdelem az első menetben ért véget, miután a szegedi zenész sarka bedobta a törölközőt pár nagyobb találatot követően, másnap exkluzív interjút adott a Szeged365 olvasóinak. Most pedig akkora presztízs-meccs jön mint a ház, Németh Kristóffal csap össze!

“Arra apellálni, hogy valaki gyakorlott, rutinos, profi bokszoló és több menetes stratégiával próbálja kipuhatolni a másik erősségeit-gyengéit, ez naiv várakozás. Nyilván ez nem ilyen lesz, fogunk egy jót játszani és nagyon remélem, meg tudjuk mutatni, hogy mi az amit nem tudunk” Czutor csütörtökön az RTL Reggeli műsorában beszélt a meccsről Többek közt úgy nyilatkozott az edzés közben átéltekről, hogy többször nem tudott ásítani, rág és volt, hogy olyat kapott az oldalára, hogy három hétig alig tudott aludni.

A BARÁTI ÜTKÖZETBEN NEM ARRA FOGNAK HAJTANI, HOGY AZ ELSŐ FÉL PERCBEN LEGYILKOLJÁK A MÁSIKAT

“Nem egy kocsmai verekedésre számíthatnak a nézők, ezt mondhatom, bár nem egyeztettünk erről de bízom, hogy így van. Nyilán ha úgy alakul, én sem fogom szolgaian tartani a stratégiát” – folytatta a Legszegedibb Zenész. A meccsre úgy készülnek, mintha igazi meccs lenne. Czutor Zoli és Németh Kristóf csatáját vasárnap este, a 19:30-kor induló Sztárbox-ban nézhetjük végig az RTL-en.

Hajrá Zoli! Nagyon szurkolunk!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb