Sport

Újabb győzelem: Gémes Levente negyeddöntős a szófiai Európa-bajnokságon!

Szenzációs formában van Gémes Levente, aki a szófiai U22-es ökölvívó Európa-bajnokság második versenynapján a 75 kilogrammos kategóriában diadalmaskodott! A román Buleu ellen mutatott harcias teljesítménye után a szegedi bunyós már a legjobb 8 között folytatja. Gratulálunk neki és a magyar csapatnak is, hiszen remekül kezdtek a kontinenstornán! Ne hagyd ki a legfrissebb részleteket!

A szegedi ökölvívás büszkesége, Gémes Levente, ismét bizonyított az U22-es Európa-bajnokságon Szófiában. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség beszámolója szerint Levi a román Buleu ellen lépett szorítóba, és egy remek teljesítménnyel győzedelmeskedett a 75 kilogrammos súlycsoportban. Ezzel a szegedi tehetség a legjobb 8 közé jutott a kontinenstornán, ahol kemény ellenfelek várnak rá a folytatásban.

Levi számára az idei év kiemelkedő sikerekkel teli, hiszen korábban már lenyűgöző győzelmet aratott a horvát Gabrijel Debanic felett is. A Szeged Box Club fiatal ökölvívója a második napon sem hagyta cserben rajongóit: magabiztos, összeszedett teljesítményt mutatott, amit pontozásos győzelemmel jutalmaztak. Ha lemaradtál az előző mérkőzésről, ahol Levi szintén győztesen hagyta el a ringet, olvasd el a Szeged365-ön a beszámolót!

Az Európa-bajnokság október 10-én indult, és a szófiai ring eddig is izgalmas összecsapásokat hozott. A magyar csapat tizenkilenc fiatal harcosa mindent megtesz a sikerért, Levi mellett például Nakota Veronika és Simon Márkó is nagy eséllyel indul a saját súlycsoportjában. A következő mérkőzésekben már az elődöntők lesznek a tét, ahol Levi újra megmutathatja, hogy miért tartják az egyik legnagyobb reménységnek a magyar ökölvívásban.

Szófia, Bulgária fővárosa, nem először ad otthont rangos nemzetközi versenyeknek. Az elmúlt években számos világ- és Európa-bajnokság zajlott itt, és az U22-es Európa-bajnokság is rangos helyszínt talált magának ebben a történelmi városban. A verseny folytatódik, a döntők október 20-án lesznek, így érdemes lesz követni Gémes Levente és a magyar csapat további sikereit.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb