Sport

Óriási sikerrel zárult a Gellért Szabadidőközpont hétvégi teniszversenye!

Egy emlékezetes szombati nap a Gellért Szabadidőközpontban, ahol több mint 50 teniszrajongó mérkőzött meg egymással a nyílt és szabadidős kategóriákban. A sportszerűség és a látványos meccsek garantálták, hogy senki ne maradjon izgalmak nélkül. Tudd meg, kik végeztek a dobogón, és milyen különleges pillanatok tarkították a napot!

A Gellért Szabadidőközpont szombati teniszversenye minden várakozást felülmúlt, több mint 50 résztvevővel és szoros mérkőzésekkel zárult. A délelőtt 9 órakor kezdődő esemény egészen 19:30-ig tartott, és ez idő alatt a teniszrajongók számos izgalmas pillanatnak lehettek tanúi. A nyílt egyéni, páros, valamint szabadidős egyéni kategóriákban megrendezett verseny a fair play és sportszerűség jegyében zajlott, ahol minden résztvevő a maximumot hozta ki magából.

Legutóbb, a szezon záró teniszversenye kapcsán írtunk a Gellért Szabadidőközpontról, ahol szintén a helyi sportélet felpezsdítésére törekedtek. Most pedig újra nagyot alkottak! A résztvevők versenyzői között olyan tehetségek is feltűntek, mint a nyílt egyéni kategória győztese, Tésik Csaba, illetve a szabadidős egyéni első helyezettje, Forgó Zsolt. A páros mérkőzéseken Farkas Roland és Szilágyi Zoltán győzött, de minden kategóriában szoros küzdelmek döntöttek a helyezésekről.

A verseny különlegessége, hogy minden korosztály képviseltette magát, a legfiatalabb induló a mindössze 12 éves Mendebaba Maxim volt, aki már második alkalommal vett részt a központ versenyein. A szombati esemény a résztvevők és a nézők számára is igazi közösségi élményt jelentett, amely tovább erősíti a Gellért Szabadidőközpont törekvéseit, hogy a sport és az egészséges életmód iránti elköteleződést minél szélesebb körben terjessze.

A verseny kategóriánkénti helyezettjei:

Nyílt egyéni:

  1. helyezett: Tésik Csaba
  2. helyezett: Dorogi Csaba
  3. helyezett: Balogh Patrik

Szabadidős egyéni:

  1. helyezett: Forgó Zsolt
  2. helyezett: Nagygyörgy Károly
  3. helyezett: Dukai Dániel

Nyílt páros:

  1. helyezett: Farkas Roland-Szilágyi Zoltán
  2. helyezett: Balogh Patrik-Tésik Csaba
  3. helyezett: Galambos László-Bíró Zalán

Köszönjük a képeket is, mutatjuk is Nektek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb