Sport

Közel a bejelentés! Felkérték szövetségi kapitánynak a Szeged kéziedzőjét

Az OTP Bank-Pick Szeged vezetőedzője, Michael Apelgren lesz helyi sajtóértesülések szerint a svéd férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

A Sportbladet című napilap kész tényként közli a 40 éves szakvezető kinevezését, és megemlíti, hogy a jövő hét elején bemutatja őt új kapitányként a svéd szövetség, amelynek a magyar klubbal is meg kellett egyeznie, hogy Apelgren másodállást vállalhasson.

VÁRATLANUL LEMONDOTT A KORÁBBI EDZŐ

A Szeged edzője korábban az Elverum, majd az IK Sävehof csapatát irányította, 2022-től a párizsi olimpiáig pedig a válogatott másodedzője volt. Appelgren irányításával a Szeged az NB I-ből hatból hatot nyert, a Bajnokok Ligájában pedig három győzelemmel és egy vereséggel áll, a legutóbbi fordulóban a PPD Zagreb csapatát verte idegenben. Új kapitányra azért van szükségük a svédeknek, mert Glenn Solberg három hete váratlanul lemondott – emlékeztet a 24.hu.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb