Mindenmás

Megrázó részletek derültek ki az Újszegeden talált holttest ügyében, egy 70 éves férfit gyilkoltak meg (frissítve)

Mint megírtuk, oszlásnak indult holttestet találtak Szegeden, egy garázsban, az áldozat hetek óta halott lehetett. Az idős férfit régóta nem látták, ez tűnt fel a szomszédoknak, akik értesítették a rendőröket. Ők találták meg a férfit. Úgy tudni, nemrég hatalmas összeget örökölt, ezért ölhették meg. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Holttestet találtak kedden délután Újszegeden, a Baross László utcai garázssor egyik garázsában – írtuk meg a történteket kedden, majd szerdán azt az információt kaptuk a rendőrségtől, hogy a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen emberölés miatt.

ISMERŐSEI JELENTETTÉK AZ ELTŰNÉST

Azóta kiderült, hogy a holttest egy 70 éves férfié, akinek eltűnését az ismerősei jelentették. A rendőrség is körözést adott ki, erről ITT írtunk. A városban több helyre is folyamatosan járt, sokan ismerték. A Tények azt írja, hogy a férfi egyetlen rokonával, a keresztfiával tartotta a kapcsolatot. Nyugdíj előtt a szegedi uszodában dolgozott ruhatárosként, emiatt is sok ismerőse volt. Értesülések szerint a férfi egy nagyobb összeget örökölt, amit mások is megtudtak. Állítólag többen próbálkoztak azzal, hogy kicsalják tőle a pénzt, ezután tűnt el. A kérdés az, hogy ennek köze lehet-e a halálához.

FRISSÍTVE (10:00): ELFOGTÁK AZ ELKÖVETŐT

A nyomozók egy nap alatt derítettek fel egy szegedi emberölést, a gyanúsítottat őrizetbe vették – tudtuk meg a rendőrségtől csütörtökön reggel. További részletek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb